Am folosit persoana I plural pentru că românii nu sunt doar 3.000, 5.000 ori 10.000, fie!

Nici măcar 100.000. Nu, românii sunt milioane de minți și suflete independente. Românii nu sunt toți angajați la multinaționale, românii sunt corecți și vor binele și celor mai puțin norocoși decât ei.

Românii luptă pentru țara lor, chiar și din afara acesteia! Românii suntem noi, nu doar voi și, în acest moment, NU ne reprezentați! Vă reprezentați doar pe voi înșivă, ambițiile șefilor voștri, căci, din păcate, cei mai mulți veniți din partea partidelor de opoziție.

Acesta nu este protestul românilor!

Așa că, „protestatari”:

  1. Nu cred în voi și nici în așa-zisa voastră luptă pentru drepturile noastre salariale, pentru că n-are nicio logică să ieși în stradă când cresc veniturile, dar să înghiți cuminte toate efectele măcelului economic din 2010. http://m.zf.ro/opinii/de-fapt-cui-ii-este-frica-de-revolutia-fiscala-propusa-de-guvernanti-16807789
  2. Nu cred în voi și nici în așa-zisa voastră luptă pentru justiția noastră, întrucât, mic exemplu: este inadmisibil să te faci că nu auzi grozăviile despre fraudarea alegerilor din 2009, dar să ceri, surd, o justiție independentă… independent de momentul respectiv. Adică, ilegalul e legal dacă e îndreptat împotriva PSD?
  3. Nu cred în voi și nici în așa-zisa voastră luptă pentru cinste și onoare, pentru demnitate și adevăr. Pentru că nu este deloc în regulă să faci mișto în toate felurile posibile când jurnaliști sunt agresați(vezi Badea), să susții ieșirea în stradă a părinților cu copiii lor cu tot, indiferent de anotimp sau de motivații, să vrei să crape, la propriu, tot guvernul PSD plus ALDE, dar să te vaiți că ce nenorocire a pățit USR-istul Goțiu, lovit peste gură de Palada.
  4. Nu cred în voi și nici în așa-zisa voastră luptă împotriva corupției! Adică, nu e normal ca niciunul dintre voi să nu ia o minimă atitudine, fie și doar pe Facebook, împotriva evidentelor mite electorale cu mici și pungi PNL, nu mai devreme de weekendul trecut, postări distribuite în draci pe rețeaua voastră favorită!
  5. Nu cred în voi sau în consecvența voastră, după ce, la fiecare discuție mai aprinsă dintre guvern și partidul care l-a pus acolo, vă poziționați de partea celor pe care i-ați scuipat anterior, numai pentru că sunt în certuri cu… liderii PSD și ALDE. Așa că: Nu cred în voi și nici în ieșirile voastre în stradă cică pentru mine, pentru că, în fapt, nu apărați niciun interes despre care strigați acolo. Din păcate, apărați doar propriile voastre interese!

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.