Am înțeles strategia voastră de a muta discuția de la dezastrul produs de PNL+PDL în cei 10 ani de mandat Băsescu pe care voi şi amicii l-aţi patronat.

Azi, aruncaţi pe noi toate nerealizările voastre şi ale tehnocraţilor, astfel încât să ne faceţi să părem în ochii lumii un „viitor monstru” care se va înfrupta din sudoarea muncii săracilor PNL-işti.

O strategie veche şi ieftină care poate merge cu nişte novici, dar aici nu v-aţi atins ținta, stimabililor!

Se pare că vreţi să deveniţi „dragi” poporului, altfel nu înțelegem de ce insinuaţi ipotetice deservicii aduse cetăţenilor, de care noi nu avem cunoştinţă.

Cei pe care încercaţi, azi, în marea voastră mărinimie să îi apăraţi se pot apăra şi singuri, sunt majori şi vaccinați, nu au nevoie de o dădacă. Dovada! Greva din sistemul medical şi cele ce vor urma.

Aţi ales o metodă mai puțin bărbătească de a ne trimite săgeți iar momentul este prost ales, dat fiind scorul politic obţinut de partidul pe care îl reprezentaţi, la alegerile din 5 iunie.

Ne aşteptam de la voi să spuneţi lucrurilor pe nume, aşa cum pretindeţi că o faceţi de obicei. Ne aşteptam să ne spuneţi despre realizările măreţe ale PENELETEHNOCRAŢIA pe care Julien Cioloş şi al său guvern şi le doresc continuate, dar… aţi ales “stambă” în loc de “stofă”. Acum, în schimb, când situaţia e gravă, nu prea vă înghesuiţi să spuneţi ceva despre inepțiile servite oamenilor acestei ţări. Suficiența, bate-o vina? Sau ipocrizia?

Despre faptele PNL de vitejie plăpândă ştie toată lumea. Dacă aveţi ceva concret de spus, spuneţi-o direct, nu o mai luaţi pe ocolite, fiţi voi acei „nebuni” frumosi care se joacă cu un ghem numit România, ca o pisică! Sau fiţi inconştienţi, ca atunci când toată lumea ştia că PNL-ul mizează pe cai morţi iar voi ţipaţi ca apucaţii pe toate conturile false de pe reţelele de socializare cât de buni sunteţi voi şi ce răi sunt ceilalţi.

Încearcaţi să creaţi şi voi ceva în viață, altceva în afară de discordie şi miştouri ieftine! Şi dacă, cumva, în mintea voastră de PENELETEHNOCRAŢI se naşte ideea de a ne provoca, răspunsul nostru e NU, avem lucruri mai importante de făcut! Spre exemplu, un program de guvernare. E legal şi necesar. Aşa că, vă invităm mai degrabă să facem ceva productiv pentru ţară şi locuitorii acesteia! Şi în cazul în care v-am oferit prea puţine informații şi aţi uitat, ne prezentăm, numele nostru e: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT.

OPSD Giurgiu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.