Din sculare până-n culcare sau invers, în cazul vostru, băieţii ăştia frustraţi politic de la tristul şi portocaliul PNL, sprijiniţi pe reţelele de socializare de unii dintre cei mai supăraţi pe viaţă(obşinuiţi să dea vina pe alţii pentru nereuşitele lor), desfiinţează public şi oficial toate majorările salariale şi de pensii.

Că de unde bani, că dacă revin ei la ciolan taie tot ce-a primit bugetaru’ în ultimii 2 ani, şi, pe sistem, ca un permanent ipocrit #robinhood, o să ia şi de la privat, că prea e cam mare minimul pe economie!

Ce tichete de vacanţă, ce bonuri de masă? Ăsta-i huzur! Să vă fie ruşine, PSD-işti că le daţi pe toate, să ieşim în stradă şi să ne cerem salariile mici înapoi!

Ba mai mult, aceiaşi robini huzi strâmbi strâmbă din nas ca o piţipoancă permanent nemulţumită, atunci când li se vorbeşte de creştere economică.

E, un fleac, e doar o, vorba aceea, o biată „ţopăială fiscală”, nesustenabilă, doar pe hârtie, bugetul e prost, ciuma e roşie şi doar noi, noi PNL-iştii- foştii PDL-işti măcelari de pensii şi salarii-, putem scoate ţara din rahat.

Sigur, am avut-o pe mână destui ani. Am scos-o? Nu. N-am apucat de greutatea buzunarelor în care am avut ambele mâini, ca să nu-ngheţe, ptiu!

Am găsit pe net un fel de fluturaş feisbucist în care( sigur se întâmplă în toate judeţele) senatorii giurgiuveni Cristian Marciu şi Niculae Bădălău sunt prezentaţi ca pe afişele alea din vestul sălbatic…, pentru că au votat, atenţie!!!, împotriva majorării alocaţiei la copii.

Adică, vii tu PNL şi spui că toate creşterile sunt de căcat, propui tu una ca să îi pui pe toţi în cur, recte majorarea alocaţiei, dintr-un foc, la 200 de lei(bă, sunteţi zdraveni la cap?). Ăştia de la Putere evident că nu pot da bugetul peste cap că vi s-a trezit vouă, brusc, mila de bieţii copii ai României.

Vă pică, logic şi de bun simţ, amendamentul, voi evident că ştiaţi că e o propunere cretină şi v-apucaţi să urlaţi(singurul lucru la care vă pricepeţi de minune) că „nemernicii” ăştia nu vor să trăiască mai bine copiii patriei.

Eu zic să vă duceţi să beţi nişte agheasmă, poate ajută!

Deci, să recapitulăm: dacă vă pasă atât de mult de soarta micuţilor, de ce nu sunteţi, mă, de acord cu majorarea salariului părinţilor lor, cu pensia majorată a bunicilor lor? Cu toate celelalte măsuri economice ale căror efecte se resimt în primul rând în viaţa copiilor României?

Şi dacă sunteţi cu sânge în instalaţie, ia ziceţi-le voi românilor de ce aţi votat, în 2015, împotriva unui proiect de lege privind majorarea alocaţiei copiilor, de la 42 la 50 de lei? Şi când le-aţi lăsat-o de numai 42 de lei ăstora de stânga, care măcar au dublat-o în perioada asta, cum e? E? E că sunteţi cam ipocriţi?

Vorba aceea, #RomâniiNuTrebuieSăUite!

Uite, de asta nu vă credem, că ştiţi doar să încropiţi nişte fluturaşi nesimţiţi, o simplă încercare de manipulare urâtă, dar îmi doresc să cred că mai sunt printre voi oameni zdraveni care să se ruşineze cu „ţopăiala” asta politică de fix 2 galbeni. Care nu vă ajută nici pe voi şi cu atât mai puţin pe români!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.