Sau cum să filmezi ca să pară prea puţini protestatari ori să nu dai vreo ştire cu asta.

Am crezut că mi s-a părut, dar nu a fost aşa.

Este incredibil cât tupeu au ca să strige necontenit aceşti tineri „educaţi, frumoşi şi liberi” din presă: huo, hoţii! huo, presa roşie!, în timp ce ei fac, acolo unde lucrează sau de plictiseală pe Facebook, nişte măgării ce n-au vreo legătură cu sintagma: presa independentă– la care tot fac apel când… nu-i bagă nimeni în seamă, oricum.

Nu, nu mi s-a părut. Ieri seară, s-a încercat la toate nivelurile- de la postacii mici şi neînsemnaţi din judeţe pe măsură şi până la agenţii de presă, televiziuni şi ziare cu pretenţii– să fie distrasă atenţia de la protestul de la Cotroceni. Să fie minimalizată treaba, aşa cum se încearcă în privinţa tuturor celor care nu ţin cu ai lor.

Ambele agenţii de presă de la care chiar aveam pretenţii au urlat din toţi rărunchii editorilor cu morcovul corporatist în… urechi şi-n… inimă, din 5 în 5 minute, despre ce protest mega, ultra, prea grandios era în Piaţa Victoriei şi, atenţie!, cel puţin pe paginile lor de Facebook- ABSOLUT NIMIC despre manifestaţia din faţa Palatului Cotroceni. Chestia poate fi verificată. Ba mai mult, una dintre agenţii nota la 16.22 că protestatarii de la Cotroceni ar fi rupt rândurile şi-ar fi plecat acasă…

O măgărie pe măsură au făcut şi unele dintre televiziunile naţionale ai căror cameramani au filmat dintr-un atare unghi, astfel încât să pară foarte, foarte puţini şi „neînsemnaţi” românii care au cerut demisia preşedintelui Iohannis.

Ruşinos!

Toate acestea în timp ce aceiaşi jurnalişti urlă pe posturi, pe Facebook, pe bloguri că ei sunt cei mai deştepţi, cuminţi, frumoşi şi cinstiţi şi că vor: dreptate, stat de drept, corectitudine, că ei sunt buni şi au dreptate etc. Din păcate, doar umorul (slab) a rămas din toate atributele pe care vi le-aţi dat singuri.

(Şi) D-asta nu vă cred şi accept ABSOLUT NICIO lecţie de deontologie, de moralitate ori de orice altceva pretindeţi voi că vreţi. Dar doar de la alţii.

 

2 COMENTARII

  1. TI-A CERUT CINEVA ACCEPTUL??
    AI FOST LA COTROCENI SI NU TE-AI VAZUT LA TV,CRED CA DE ASTA ESTI INDIGNATA…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.