Coşmarul nostru nu este circul ăsta (deloc gratuit) dintre PNL şi USR. (Plătim, să ştiţi, bani grei pentru a ne uita la ei ca la filmele cu proşti. Şi culmea, nu ei sunt proştii, dacă nu ne trezim la timp!). Coşmarul nostru va începe imediat ce se vor potoli. Pentru că se vor potoli la timp. Exact când noi vom fi suficient de căpiaţi pentru a mai reacţiona la ce va urma după „scandalul” de la Putere.

„Bucuroşi” că s-au împăcat, ne vom trezi morţi!

Morţi de foame, mai ales. De unde vom lua banii pentru a plăti curentul, apa, căldura la preţuri imposibile? De unde? Câte servicii să-ţi iei şi cât de mare să fie ziua ori câtă putere să ai să munceşti non-stop pentru a te asigura că nu rămâi în frig şi în întuneric, fix iarna?

Şi, dacă totuşi reuşeşti să plăteşti curentul sau apa sau căldura, cu ce mai cumperi mâncare? Dacă ajungi să te îmbolnăveşti, nici ierburi nu vei mai găsi prin pădurile tăiate ori pe câmpurile uscate. De unde bani să-ţi iei medicamente?

Ce alegi? Curentul electric, hrana, şcoala copiilor, hainele sau medicamentele?

Pe bătrânii pe care nu i-a lovit… carcalacul, mulţi singuri, o să-i lovească toate odată şi nu-i va mai salva nimic! Voi vă daţi seama cum se numeşte ceea ce se întâmplă acum în România? Este incredibil şi noi stăm ca animalele hipnotizate în faţa ecranelor, hâhâindu-ne, înjurându-i când pe unii, când pe ceilalţi, dar între noi cel mai adesea.

La fel de uluitor: sunt certaţi tot cei huliţi ani la rând, că cică acum nu ne scapă de rahatul ăsta în care ne-au băgat ăia pe care i-am adulat. (Nu eu, nici tu, dar prea mulţi!) Băi, fraţi români, chiar aşa ne-am lăsat spălaţi pe creier? Chiar aşa ne-au călcat în picioare, ne-au jucat pe degete, ne-au făcut să spunem şi să facem ce vor ei, când vor ei, cum vor ei?

E retorică, nu vă obosiţi să răspundeţi, doar meditaţi, eventual!

Apoi, nu ştiu cât de atenţi aţi fost, dar se strecoară, încet-încet, informaţia potrivit căreia persoanelor nevaccinate le vor fi luate toate drepturile: la liberă circulaţie, la educaţie, chiar la sănătate. Nu eşti vaccinat? Nu intri în spital. Nu eşti vaccinat? N-ai ce să cauţi la şcoală. Nu ai voie în magazine, nu ai acces la cultură, nu ai voie în vacanţe în propria ta ţară… Voi realizaţi ce ni se pregăteşte? Şi asta, în timp ce ne dau telenovele cu ei iubindu-se şi apoi urându-se, pe ritmuri germano-franţuzeşti. Doamne! Şi cu cine să te baţi? Că până ne trezim noi, or băga iar o stare de urgenţă, de te bagă „în casă” cu forţa, cu armata, deci cu arma la cap!

Suntem într-un fel de REM, să vedeţi când va începe coşmarul pe bune, cu paralizie în somn, cu monştri pe care nu i-aţi mai văzut din ‘89 încoace, cu draci şi, paradoxal, nu vom avea cazane cu smoală încinsă, ci îngheţ. O să ne pară rău c-am pierdut vremea la tv şi pe Facebook, o să ne pară rău(sigur, asta a început deja) că n-am ascultat ce trebuia ascultat la momentul potrivit. O să le pară rău şi alora 1% cărora le merge bine acum când celorlalţi- 99%- le merge tot mai greu.

Pariu?

Mi-e teamă, însă, că va fi prea târziu! Asta nu-i „selecţie naturală” ci decimare premeditată a populaţiei! Şi „noi” am girat-o, în aplauze, cu plăcuţele suedeze pe frunte.

Cătălina Sfetcu

Sursă foto: BMJ Blogs

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.