Vă zic sincer! Comentarii de genul celui pe care o să-l prezint mai jos par mai ceva decât o insultă la adresa giurgiuvenilor.

Păi, PNL-isto-PDL-işti „albi ca zăpada”, eu pricep că vi s-a tot permis- pentru că avem treburi mai importante de făcut- vouă şi celor care vă susţin- să-i catalogaţi pe românii care nu vă votează drept inculţi, bătrâni, comunişti, needucaţi, proşti de-a dreptul(generalizez şi eu în ceea ce vă priveşte fix cum o faceţi şi dumneavoastră în ceea ce-i priveşte pe ei), dar până unde puteţi ajunge? Fie şi, aşa, mascat, subliminal, aiuritor, cum vreţi să-i ziceţi, e?

Am primit un comentariu, pe pagina de Facebook, la un album cu echipa PSD- la întâlnire cu giurgiuvenii, de la preşedintele PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan. Iată-l:

gigi-stefan

Am zis că visez.

Anterior, mi-am zis că tupeul nu poate ajunge până într-acolo! M-am înşelat, din nou.

Stop! Haideţi, să fim cinstiţi până la capăt şi să ne reamintim împreună despre doar câteva dintre „bârnele”, „oalele sparte”, cum vreţi, ale dumneavoastră, scoase în faţă, nu după uşă, „moralişti fără cusur” ce sunteţi!gigi-stefan-2

Cum să scrii aşa ceva, când te pozezi mândru şi susţii un om care a pupat nu mai puţin de şase sigle de partid: Mişcarea Ecologistă, PUR, APR, PNL, PSD, apoi iar PNL. Dumitru Beianu. Bă, a dracu’ treabă, dintre toţi de pe pământul ăsta, numa’ el a avut dreptul şi justificările adevărate ca să treacă prin doctrine ca şoricelul prin caşcavalul cu găuri.3-gigi-stefan

Stănişteanu. Noruţ Stănişteanu. Fost PD. A plecat la Mişcarea Liberală chiar înainte de localele din 2016. Nu e candidat, nu mă luaţi cu asta. Dar, totuşi, nu este posibil să-l beşteliţi când pleacă şi să-l pupaţi şi să-l faceţi om mare când se întoarce. La fel de urâtă atitudinea şi faţă de Florian Nicolae. Pe bune! Îl luaţi „fată mare” de la PSD şi când pleacă înapoi e traseist fără ruşine. Incredibil!

Şi Măroiu a fost PSD-ist, na, că ‘mnealui e candidat!, şi nu doar câteva luni cum se laudă alţii.

Şi dacă nu vi se pare suficient, o să continui. Credeţi că e cazul?

Deci, nu vă supăraţi, dar cum puteţi să vorbiţi de „funcţii, salarii, avantaje” despre alţii când mergeţi în faţa oamenilor cu „vopsiţi”? Cum?! Sau, opaaa, poate vreţi, mai mascat, subliminal, aşa, să vă detaşaţi de propria echipă…? Zic şi eu. Că…, altceva, ce să înţeleagă „săracul elector”?

Eu vă garantez că „săracul elector”(bună observaţie!) înţelege mai bine decât credeţi.

Inclusiv că-l jigniţi cu asemenea comentarii pe care le-aţi fi putut face dacă aţi fi rămas un simplu om de afaceri, cum eraţi în 2012, când PDL-ul a fost dat jos de PNL(în alianţă cu PSD), fraţi acum de siglă, imn şi orgolii.

Cătălina Sfetcu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.