Reprezentanții Școlii Gimnaziale Malu Spart au postat, recent, un mesaj de mulțumire către toți cei care au participat la manifestarea de vinerea trecută, când sute de oameni din comună au mărșăluit, au cântat și dansat, dar au și donat sume de bani. Aceasta, pentru Valentina, o elevă în clasa a IV-a la școala din localitate, care suferă de tetrapareză spastică.

”Încă o dată, oamenii frumoși din Malu Spart au dat dovadă de Omenie, făcând o faptă bună Din Suflet pentru Suflet.

Familia Leanca le mulțumește tuturor: părinți, copii, cadre didactice, reprezentanți ai autorităților giurgiuvene care au răspuns afirmativ acestui emoționant eveniment cu scop caritabil. Ajutorul material a făcut ca Valentina să aibă acum acel aparat care să o ajute la recuperare, dar, mai presus de orice, a căpătat o doză uriașă de încredere în ea și puterea de a lupta mai departe cu problemele fizice.

Cadrele didactice și părinții vor face, de acum, front comun pentru formarea copiilor în acest spirit, acela de a dărui nu numai lucruri materiale, ci și sprijin sufletesc celor care au nevoie. Le mulțumim autorităților care au fost alături de noi și, pentru că dorim să continuăm în acest mod, transmitem către aceștia apelul și îi rugăm ca ziua de 24 noiembrie să fie declarată ZIUA DĂRUIRII.

Zâmbetele de pe fețele copiilor nu au preț!”, scrie pe pagina de Facebook a Școlii din Malu Spart.

Despre evenimentul de la Malu Spart, citiți AICI: https://giurgiu-net.ro/archives/56400

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.