Şcoala Gimnazială Malu Spart chiar este o mare familie. Şi, ca într-o familie unită, fiecare a învăţat că nu poţi doar să ceri, ci trebuie să şi dăruieşti. Astfel, în fiecare zi, elevii şi dascălii îşi oferă reciproc respect şi preţuire şi învaţă unii de la ceilalţi lucruri frumoase care pe copii o să-i ajute să fie adulţi demni şi de nădejde, iar pe adulţi, să nu uite de copilul din interior…

Mai mult decât darurile spirituale nepreţuite, elevii şi profesorii Şcolii Gimnaziale din Malu Spart dau exemplu şi prin oferirea de ajutor material celor mai puţin norocoşi. Despre toate campaniile lor deosebite ştie deja întreg judeţul şi pe bună dreptate! Plecând de la activităţile de succes, ei au făcut ca numele şcolii din Malu Spart să răsune în toate colţurile ţării. Adică, au dorit ca toţi românii să celebreze Ziua Dăruirii, aşa cum au simţit ei că pot să facă, au fost sprijiniţi de senatorul Niculae Bădălău şi iată că, azi, 25 septembrie 2018, elevii şi dascălii Şcolii din Malu Spart au avut bucuria să celebreze prima ediţie a unei sărbători menite să ne amintească lucrurile cu adevărat importante în viaţă.

Ziua Dăruirii a fost sărbătorită, la Malu Spart, printr-o acţiune de donare de carte. Fiecare elev a adus de acasă o cărticică, sperând că cei care nu îşi permit să o cumpere se vor bucura să o citească la biblioteca şcolii.

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

Lor li s-au alăturat tinerii social-democraţi giurgiuveni care au adus la rândul lor cărţi, dar şi bucurie în sufletele copiilor, şi au primit în schimb multă energie pozitivă. Pentru că, nu-i aşa?, despre asta este Ziua Dăruirii!

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

Reprezentanţii TSD Giurgiu au fost, de asemenea, mesagerii senatorului Niculae Bădălău care le-a transmis copiilor, tinerilor şi dascălilor Şcolii Gimnaziale Malu Spart toate gândurile bune şi mulţumiri pentru exemplul de Omenie pe care îl oferă zi de zi.

Text şi foto: Cătălina Sfetcu

Mai multe fotografii de la eveniment, AICI: https://www.facebook.com/pg/Giurgiu-Net-Oficial-1869080486709220/photos/?tab=album&album_id=2235386390078626&__xts__%5B0%5D=68.ARDjMolFsugTWiEkliTcVO1wrkTteNa-bz4gcn7YqfUBI7SK044hRigQW0pUGQnfogEI1qqemjkGdGxeuu4cRCAKhCCLrT94IcnWe3xayscc99vVtk36gn4nlNOX8s_k6t1BfshJybenC7tZ31u8Kof6rFuwfjRUUYNA7GClveOMLz29Dm_Leg&__tn__=-UC-R

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.