Un fleac, s-a dezmembrat!

DIICOT şi ANI(dosare în cercetare de evaziune, respectiv de incompatibilitate) i-au dat la gioale, lăsându-l întrucâtva fără „picioare”. A fost părăsit, pe rând, de primari şi este hulit de 150% dintre giurgiuveni. Acum, bomboana de pe colivă, Marin Anton îşi pierde şi dreapta de la centrul PNL. Mâna-i dreaptă, adicătelea, reprezentată de Marian Petrache, tras cu precizie pe dreapta de DNA într-un dosar în care este acuzat de luare de mită şi şantaj.

Petrache şi-a dat demisia din funcţia de secretar general al PNL, aşa că prietenul lui foarte bun, mai ales într-ale afacerilor în sectorul agricol, Marin Anton o să toarne mult beton prin faţa sediului PNL central.

Dacă vă mai amintiţi, prin 2015, spre final, dreapta de la centru a lui Anton, Petrache zice-se că facea pe „dracu’n patru” să-l readucă în PNL de la defunctul PMP Giurgiu (a şi reuşit) şi să-l impună în funcţii de conducere(aici nu i-a mers), plus să-i asigure susţinere pentru şefia Consiliului Judeţean Giurgiu(nici asta n-a mai reuşit). Dar, acum, în condiţiile astea, cine-o să-l mai bage în seamă pe sărăcuţul Anton, aşa betegit politic?

Că io am auzit că turturicii Turcan nu-i plac în mod deosebit frunţile strălucitoare şi prelungi, ci pletele cărunte… de fost coleg drag de partid portocaliu. Bleah!

Ce să mai zic, încurcate-s căile „liberalismului” contemporan! Deci, plângi, Antoane, că zorile nu prea se mai varsă…

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.