În perioada 3-4 decembrie 2014, Centrul Cultural ”Ion Vinea” Giurgiu găzduiește Gala Filmului de Autor, un proiect organizat de CINEMASCOP cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, este anunţat pe site-ul Primăriei Giurgiu.

Două dintre cele mai bune filme de autor, premiate la marile festivaluri internaționale ajung la Giurgiu într-un eveniment de excepție.

Astfel, miercuri, 3 decembrie 2014, cu începere de la ora 18.00, în sala de spectacole a Centrului Cultural ”Ion Vinea”, iubitorii de film sunt asteptați să ia parte la proiecția filmului „Nymphomaniac”, volumul 1, o dramă din 2013, în regia lui Lars von Trier, coproducție Danemarca, Germania, Franta, Belgia și Marea Britanie. Din distribuție fac parte Stellan Skarsgård, Stacy Martin, Charlotte Gainsbourg și Shia LaBeouf.

Evenimentul se încheie joi, 4 decembrie, ora 18.00, cu proiecția filmului “Maps to the Stars”, în regia lui David Cronenberg, coproducție Canada, SUA care a primit premiul pentru interpretare feminină la Festivalul de Film de la Cannes, în 2014.

O satiră acidă a Hollywood-ului, Maps to the Stars, al cincilea film cu care David Cronenberg a concurat pentru Palme d’Or, are o distribuție de excepţie: Julianne Moore, Mia Wasikowska, John Cusack, Robert Pattinson, Olivia Williams, Sarah Gadon.

Articol preluat de pe www.primariagiurgiu.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.