De 118 ani în România, „Expresul CFR” a sprijinit zeci de mii de pensionari din ţară şi, iată, îşi face intrarea furtunos şi pe „piaţa” din Giurgiu. Sediul Asociaţiei pentru ajutor de deces şi Casa de Ajutor Reciproc(CAR) pentru pensionarii şi salariaţii din Transporturi, Comunicaţii şi alte sectoare economice este în cartierul Tineretului, bloc 103.

Preşedintele de la Giurgiu, Dan Cristescu, ne-a declarat că „Expresul CFR” poate oferi cele mai avantajoase împrumuturi CAR.

„Pot fi obţinute împrumuturi CAR de până la 10.000 de lei cu o dobândă avantajoasă, adică între 4 şi 7,5%. De asemenea, pot fi obţinute împrumuturi de până la 3.000 de lei, fără depunerea anticipată a fondului social necesar. De menţionat este că împrumuturile pot fi refinanţate sau eşalonate”, ne-a declarat Cristescu, precizând că membrii Asociaţiei „Expresul CFR” pot primi o dobândă anuală la fondul lor social depus la CAR, dar şi că pot fi făcute înscrieri de membri cu vârsta de până la 75 de ani.

„Tot la noi sunt cele mai mari ajutoare de deces. De exemplu, pentru o contribuţie de numai 7-8 lei lunar, primiţi un ajutor maxim de deces de 3.700 de lei. Aţi cotizat 50 de ani la AD- Expresul CFR? Atunci, veţi primi ajutorul de deces fără a mai continua să plătiţi contribuţia!”, ne-a mai spus Dan Cristescu.

Nu doar cei care au lucrat în Transporturi pot obţine un împrumut prin „Expresul CFR”, iar documentele necesare pentru aceasta sunt buletinul şi o adeverinţă de salariat sau cuponul de pensie.

Mai multe informaţii obţineţi şi dacă accesaţi acest link: http://www.aadcarexpresul.ro/index-3.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.