Li s-a promis şi… atât. În toată ţara, ca şi la Giurgiu – ştim prea bine -, în 2020, unii primari au ales alte formaţiuni, câţiva fiind ameţiţi de promisiuni deşarte, dar cei mai mulţi au reclamat că au fost forţaţi. La momentul potrivit, probabil că vor şi detalia. Iată, însă, că n-au trecut 2 ani de la alegerile locale şi edilii (re)vin acolo unde sunt respectaţi şi sprijiniţi.

Tot mai mulţi primari din România vor să se alăture echipei PSD. La Buzău, de exemplu, cinci primari au anunţat că susţin această formaţiune politică, a scris pe pagina sa de Facebook, deputatul Romeo-Daniel Lungu.

Suntem compatibili din punct de vedere #ideologic, credem în aceleași lucruri și avem același scop când vine vorba despre #politică și #administrație: susținerea proiectelor de dezvoltare locală și atragerea cât mai multor fonduri guvernamentale și europene. Acești oameni au pus mai presus de toate interesul comunităților și au ales să facă mai mult pentru localitățile pe care le conduc, motiv pentru care le urez bun venit!”, a scris Romeo Lungu, pe Facebook.

Şi la Giurgiu, preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, a afirmat, în mai multe rânduri, că poartă de multă vreme discuţii cu primarii din judeţ care vor să se alăture echipei sale. Unii dintre aceştia deja şi-au anunţat oficial decizia şi am scris despre acest lucru, la momentul respectiv.

Aşadar, încep în forţă mişcările, mutările pe scena politică şi lucrurile se aşază pentru 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.