Preşedintele executiv al PSD central, senatorul Niculae Bădălău, a făcut această declaraţie la conferinţa de presă de ieri.

„Tot ce are Giurgiu, tot ce am reuşit până acum s-a datorat unei echipe, eforturilor noastre comune. Am auzit că au bocit unii că nu mai are Giurgiu ministru… Funcţia de ministru este una administrativă. Haideţi, totuşi să nu dramatizăm că nu are Giurgiu ministru. PNL Giurgiu ce miniştri a avut vreodată? Şi, să fim cinstiţi şi să recunoaştem că în Giurgiu, în ultimii ani, echipa PSD a făcut ce nu s-a făcut în aproape un deceniu cu stânga la cârma judeţului”, a declarat Niculae Bădălău.

Întrebat dacă există o concurenţă între Răzvan Cuc şi Marian Mina pentru şefia PSD Giurgiu şi dacă primul ar fi susţinut de Dragnea, Bădălău a fost tranşant: „Vă amintesc că vă aflaţi la PSD Giurgiu, nu la alt partid, sunteţi în sediul celei mai puternice organizaţii din ţară şi pentru care nu hotărăşte nici Dragnea, nici Bădălău, ci, prin vot, hotărăsc şefii de filiale(…) Să te baţi pe o moştenire care nu-ţi aparţine… e complicat. Poate că se duc unii la colindat, prin judeţ, treaba lor(…) Politica înseamnă un efort de echipă”.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.