Senatorul social-democrat giurgiuvean a făcut această afirmaţie luni, 1 august, în cadrul unei conferinţe de presă. Niculae Bădălău a spus că formaţiunea pe care o reprezintă, atât la nivel naţional, cât şi teritorial, a demarat pregătirile pentru campania electorală.

„La Giurgiu, şeful echipei de campanie va fi Răzvan Cuc. El vă va ţine la curent, în perioada următoare, cu toate aspectele legate de acest lucru. Stăm foarte bine în judeţ, mai avem doar câteva organizaţii, vreo 5-6, cu un scor sub media de la judeţ, acolo unde trebuie să ne organizăm mai bine. Sunt convins că, din toamnă, PSD va fi la guvernare, alături de aliaţi. În felul acesta, România va reîncepe să funcţioneze!”, a spus Bădălău.

Liderul PSD Giurgiu, în acelaşi context, a criticat dur actualul guvern de tehnocraţi. „România deja a pierdut 9 luni! A pierdut foarte mult în toată această perioadă. Avem un premier, pe Julien Cioloş, fost comisar european pe agricultură şi nici în acest moment nu sunt plătite subvenţiile către fermieri! Vă daţi seama? A adus de la Bruxelles tot felul de oameni, de funcţionăraşi iar noi ne-am imaginat că vom rupe gura târgului cu accesarea de fonduri europene. Când colo, procentul este zero! Un guvern fără asumare politică, alcătuit din funcţionăraşi de la Bruxelles, nu poate duce România spre progres!”, a subliniat senatorul social-democrat.

Tot la acest capitol, Niculae Bădălău a spus că în circa o lună, PSD va prezenta programul pentru guvernare, în care prioritară este şi infrastructura rutieră.

„Şi PSD a greşit cu miniştri la Transporturi care nu au reuşit să facă autostrăzi! Dar nu va mai repeta greşelile! Infrastructura rutieră trebuie să devină o prioritate, autostrăzile mai ales înseamnă dezvoltarea economiei. Eu, văzând ce se petrece în aceste vremuri, am senzaţia că sunt unii care nu-şi doresc dezvoltarea României!”, a mai spus Niculae Bădălău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.