psd1Sprijinul necondiționat acordat de senatorul social-democrat Niculae Bădălău în realizarea de proiecte pe OG 28, dar și păstrarea ideii de USL, au produs roade: tot mai mulți primari, dar și consilieri locali, din județ și-au depus adeziunile pentru Partidul Social Democrat. 

„Suntem în plină campanie electorală, pe care o derulăm, din punctul meu de vedere, într-un mod civilizat, iar echipa noastră nu face altceva decât să reamintească oamenilor ce a făcut bun Victor Ponta. Ca urmare a deblocării situației din consilii, a evoluției scenei politice giurgiuvene, putem spune că la acest moment, cu câteva zile înainte de termenul limită de producere a efectelor OUG 55, avem alături de noi 44 de primari de comune, care au înțeles că ideea de USL trebuie, totuși, menținută. De asemenea, și-au depus adeziunea și 460 de consilieri locali”, a precizat, în conferința de presă, președintele social-democraților giurgiuveni, senatorul Niculae Bădălău.

Totodată, echipa USD s-a întărit cu un primar care s-a înscris în UNPR (Vasile Preda – Vărăști), și un altul la PC (Ionel Pașol – Schitu).

„Nu PSD a luat primarii, ci alții i-au aruncat prin indiferență, incompetență și atitudinea sfidătoare. Eu personal nu am discutat cu mai mult de cinci primari în toată această perioadă, dar fiecare în parte mi-a spus același lucru pe care vi l-am spus și eu. Niciun primar nu a fost șantajat sau amenințat. În schimb, avem aici o echipă care, de șase luni, muncește alături de primari pentru proiectele acestea”, a mai spus Niculae Bădălău.

De asemenea, mai preciza senatorul social-democrat, și la nivelul Consiliului Județean Giurgiu s-a format o nouă majoritate (14 consilieri PSD, 1 PC și 4 PLR).

Oana CĂLIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.