La cea mai recentă conferinţă de presă, a venit, neinvitat, şi primarul din Ghimpaţi, Constantin Cărăpănceanu. Cu diplomaţie, aşa a fost tratat, de altfel şi edilul a coborât tonul(comparativ cu felul în care s-a exprimat în presa locală), asemenenea cu atitudinea liderului social-democraţilor giurgiuveni, senatorul Niculae Bădălău.

Cărăpănceanu şi-a spus oful, una dintre nemulţumirile sale fiind faptul că la Conferinţa Judeţeană, unde vor fi alegeri în cadrul PSD Giurgiu, s-ar fi decis ca delegaţia de la Ghimpaţi să fie alcătuită din tot atâţi reprezentanţi ca ai unei comune mai mici.

Niculae Bădălău a criticat, la rândul său, modul în care primarul Cărăpănceanu s-a exprimat cu privire la colegii săi din partid.

„M-a deranjat felul în care v-aţi exprimat, în articole din presă, la adresa PSD, m-au deranjat atacurile inclusiv la adresa mea. Nu permit un limbaj tendenţios şi nu am permis, dar nici nu voi permite disputele în partid. Am spus şi confirm, dacă dumneavoastră veţi continua să atacaţi partidul, mă văd obligat să vă exclud. Consider că dialogul şi caracterul trebuie să stea la baza rezolvării unor probleme. Inclusiv în reclamaţiile trimise la centru, sunt secretar general adjunct, tot eu m-am ocupat de ele, aţi folosit un limbaj jignitor şi tendenţios”, a spus Niculae Bădălău.

Rămâne de văzut ce va urma, dar cert este că domnul Cărăpănceanu a rămas singur. Până şi edilul din Mihăileşti, Mihai Dobre, s-a dezis, recent, de orice declaraţie făcută de primarul din Ghimpaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.