Senatorul PSD de Giurgiu Niculae Bădălău a participat ieri la Forumul „Importanța geostrategică și economică a Mării Negre în actualul context european”, organizat de Financial Intelligence și România Durabilă.

„Am reiterat, în acest context, convingerea fermă că gazul este esențial pentru dezvoltarea economică a României!

Din nefericire, România nu a reușit să intre pe piețe de nișă europene, să intre în competiție cu țările dezvoltate. Nu am reușit să ne găsim calea. In fiecare an avem deficit bugetar, ne certăm pe mărirea pensiilor, pe cheltuieli, dar nimeni nu discută de venituri. Anul trecut, toate veniturile statului (cel mai mare proprietar) din redevențe, au fost de 450 milioane euro. Infim! Nu reușim să gândim un proiect de țară vizavi de partea economică. Nu avem nicio șansă, nu putem face nimic fără bani. Trebuie să găsim soluții să ducem gazele românești spre dezvoltarea industriei!

Reindustrializarea trebuie asumată de toți factorii politici. Din păcate, azi, ne ocupăm de cu totul altceva.

Exploatarea gazelor de la Marea Neagră trebuie privită cu mare atenție, pentru dezvoltarea economiei și independența energetică”, a scris Niculae Bădălău, pe Facebook.

Puteţi citi mai mult pe acest subiect în articolul https://financialintelligence.ro/badalau-psd-gazul-este-esential-pentru-dezvoltarea-economica-a-romaniei-trebuie-sa-gasim-solutii-sa-grabim-exploatarile-de-la-marea-neagra/?fbclid=IwAR12SflXZqBf_xfnjSjir9XWUq7onKSRlp_sdqjPdP_XNeL0NQYtd11eoOc

1 COMENTARIU

  1. […] Senatorul PSD de Giurgiu Niculae Bădălău a participat ieri la Forumul „Importanța geostrategică și economică a Mării Negre în actualul context european”, organizat de Financial Intelligence și România Durabilă. „Am reiterat, în acest context, convingerea fermă că gazul este esențial pentru dezvoltarea economică a României! Din nefericire, România nu a reușit să intre pe piețe […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Niculae Bădălău: „Exploatarea gazelor de la Marea Neagră trebuie privită cu mare atenție, pe… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.