Prezent, astăzi, la conferinţa de presă a PSD Giurgiu, liderul organizaţiei, Niculae Bădălău a vorbit şi despre anunţul pe care l-a făcut ieri Nicolae Barbu. Primarul de Giurgiu a anunţat că va candida pentru un nou mandat, dar din partea Pro România.

Am avut ieri surpriza să aflu că primarul Barbu nu va mai candida din partea PSD, ci vrea să meargă la Pro România. A fost o surpriză pentru că noi am tot discutat şi, chiar în urmă cu câteva zile, stabiliserăm să meargă să facă pozele pentru afişe. Nu vreau să folosesc cuvinte gen traseist, trădător, dar ştiţi că eu nu suport zona asta. Sincer, din toată emisiunea de ieri, eu am reţinut doar că are o garderobă foarte bogată şi am aflat de ce îşi dă cu lac pe unghii… Altfel, cred că domnul Barbu, înainte să ia o decizie, ar fi trebuit să se consulte cu organizaţia PSD municipal. Este totuşi preşedintele acesteia. Dacă tot a zis că aş fi toxic şi îi era frică să nu ia ceva de la mine, trebuia măcar să discute cu ceilalţi colegi, cu oameni care au muncit pentru el, pentru că nu eşti nici rege, nici împărat să-i anunţi după ce ai decis tu ceva !”, a declarat Niculae Bădălău.

Pe de altă parte, preşedintele PSD Giurgiu a spus că, în unele discuţii purtate cu Barbu, acesta ar fi zis că, de fapt, nu mai vrea să fie primar, ci deputat.

Domnul Barbu n-a mai vrut primar, a vrut deputat. Eu l-am îndemnat să mai candideze pentru încă un mandat de primar. A zis că acceptă, dar apoi, la parlamentare să fie candidat pentru Camera Deputaţilor. Cu asta eu nu am fost de acord pentru că ar fi însemnat că-i minţim pe oameni. Veneam cu un program pentru 4 ani, ca apoi, după câteva luni să le spunem ce?”, a zis liderul social-democraţilor giurgiuveni.

Întrebat cine va fi candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu, Niculae Bădălău a anunţat că săptămâna viitoare va fi făcut un sondaj de opinie. „Nu decid eu cine va fi candidatul, ci organizaţia municipală, ei vor decide. Trebuie să găsim un om gospodar şi care să dorească bunăstarea giurgiuvenilor şi să facă proiecte pentru Giurgiu, în acest sens!”, a subliniat Niculae Bădălău.

În articole viitoare vă vom prezenta cum a răspuns preşedintele PSD Giurgiu la acuzaţiile lui Barbu referitoare la Zona Liberă, Apa Service şi proiectele „blocate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.