Liderul social-democraţilor giurgiuveni, senatorul Niculae Bădălău, a fost întrebat la conferinţa de presă de vineri dacă Alexandru Vladu(viceprimar şi prim-vicepreşedinte al organizaţiei municipale a PSD Giurgiu) a fost exclus din partid.

„Ieri, a avut loc şedinţa Comitetului Executiv al organizaţiei municipale a PSD Giurgiu şi a fost votată în unanimitate solicitarea de excludere a lui Alexandru Vladu. După cum ştiţi, la noi, organizaţiile locale au autonomie. Adică, ele decid iar Biroul Politic Judeţean doar ia act şi validează decizia. Acum, sincer, toţi ştim că domnul Vladu vrea să candideze la funcţia de primar din partea ALDE, de ce o mai dăm după gard? Dacă ieşi în acţiuni cu alt partid, nu e firesc să se întâmple asta(excluderea, n.r.)? Dacă domnul Vladu vrea să candideze la funcţia de primar, corect era să-şi dea demisia din PSD”, a spus Bădălău.

Pe de altă parte, întrebat dacă Florian Nicolae(candidat PNL la funcţia de primar al municipiului Giurgiu) a făcut vreun demers pentru a reveni în PSD, cum s-a zvonit în urbe, Niculae Bădălău a spus: „cel puţin la mine nu”.

„Aveţi în faţă un om care, alături de colegii lui, doreşte o echipă puternică şi stabilă. Nu pentru un partid, ci pentru judeţ. Nu ştiu cum să spun ca să nu jignesc, dar cine e cu mama, nu înseamnă că trebuie să-i spun tată neapărat. Consider că trebuie, ca om politic, să-ţi alegi un partid, o doctrină şi să rămâi acolo, să mergi mai departe nu pentru un interes personal. Nu cred că cineva care a plecat de la PSD mai are ce căuta înapoi. Decizia, însă, în această privinţă aparţine preşedintelui de la municipiu, domnul Barbu. Da, cred că Floricel regretă că a plecat din PSD şi eu regret că a plecat, dar aici încercăm să facem o echipă bună şi am demonstrat că nu cariera personală ne interesează, ci am reuşit să mişcăm judeţul!”, a subliniat Niculae Bădălău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.