:Senatorul Niculae Bădălău a scris pe pagina sa de Facebook: ”Am citit ce a declarat Dan Motreanu și nu mă surprinde. Este tipic politicienilor care candidează pentru funcție și nu pentru a face ceva și pentru oamenii care l-au ales.
Domnul Motreanu este omul care a urmărit întotdeauna funcțiile și nu interesul celor care l-au ales altfel rămânea fidel unui singur electorat.
Eu sunt la al treilea mandat de parlamentar și întotdeauna am avut curajul ca, după fiecare mandat, să merg în fața alegătorilor giurgiuveni și să le cer votul. Cum mi-ar fi stat să merg un mandat la Dolj, unul la Vrancea, unul la Constanța, de exemplu, eu, giurgiuvean fiind!
Oamenii aceștia fug de electorat fiindcă știu că n-au făcut nimic pentru ei, că au vânat doar o funcție pentru interesul personal.
Giurgiuvenii s-au săturat să-și pună speranțele în oameni care nu sunt legați de aceste locuri. Sunt dezamăgiți că, după opt ani, domnul Barbu n-a reușit să schimbe nimic în acest oraș. Și eu am crezut în el dar rezultatele sunt dezamăgitoare.
Mă bucur că domnul Motreanu recunoaște că Bădălău și Mina sunt o echipă! Da, am făcut o echipă pentru județul Giurgiu și rezultatele se văd: până acum niciun primar PSD nu a părăsit echipa, în ciuda presiunilor și amenințărilor la care au fost supuși! Mergem împreună mai departe fiindcă ei știu câtă muncă și câtă determinare ne-a trebuit pentru fiecare proiect implementat în județul Giurgiu. N-am auzit din partea dumnealor de niciun proiect pentru giurgiuveni. Doar…să plece oamenii locului ca să venim noi, cei care suntem azi aici, mâine-n Focșani.

1 COMENTARIU

  1. […] :Senatorul Niculae Bădălău a scris pe pagina sa de Facebook: ”Am citit ce a declarat Dan Motreanu și nu mă surprinde. Este tipic politicienilor care candidează pentru funcție și nu pentru a face ceva și pentru oamenii care l-au ales.Domnul Motreanu este omul care a urmărit întotdeauna funcțiile și nu interesul celor care l-au ales […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Niculae Bădălău :”Da, am făcut o echipă pentru județul Giurgiu și rezultatele se văd: pân… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.