Senatorul social-democrat Niculae Bădălău, preşedintele PSD Giurgiu, a postat pe pagina sa de Facebook, un mesaj extrem de dur la adresa deputatului PNL Florin Roman, după declaraţiile din plen făcute de acesta în şedinţa de ieri.

Redăm integral mesajul lui Niculae Bădălău:

„Când liberalii se simt încolțiți, când le este devoalată incompetența și prostia, lipsa de pricepere și scopul de a gestiona situația în interesul lor și nu al românilor, își scot la înaintare bufonii.

Așa s-a întâmplat și ieri, în ședința de plen a Camera Deputaților, când, pentru a deturna discuțile despre dezastrul pe care l-au făcut în agricultură, PNL l-a trimis pe bufonul narcisist, Florin Roman, să-și scuipe minciunile, veninul și abjecțiile verbale la adresa PSD.

Individul, care s-a pozat aproape gol în baie și s-a postat apoi pe Facebook (Doamne-ferește!), care atunci când vorbește bulbucă ochii și scuipă, probabil că nu-și luase pastilele, de aceea a ieșit, ieri, din ”decorul” dezbaterii și mi-a pronunțat numele.

Pentru că m-a pomenit în delirul lui verbal, mă simt dator să-i dau o replică în același ton, pentru că altfel n-ar pricepe:

Măi, pitic de Alba, măi, papagal fără caracter, să nu îndrăznești să vorbești despre diaspora decât atunci când nu o să-i mai batjocoriți și să-i transformați în sclavi.

Eu am recunoscut atunci când am greșit și mi-am cerut scuze, deși contextul a fost exagerat și mistificat pentru a servi unor interese meschine, însă respect românii care muncesc, care sunt onesti și corecți, oriunde ar fi ei.

Dar ce faceți cu Rareș Ruj Roz care i-a gratulat cu calificativele de „curve și hoți”? V-ați cerut iertare? Nu! Ați continuat să-i batjocoriți, nemernicilor, pentru că ce faceți voi cu diaspora este inimaginabil!

Ați transformat românii în sclavii Europei! I-ați vândut cu nerușinare stăpânilor voștri, i-ați scos pe furiș din zone carantinate ca să-i trimiteți pe câmpurile din Germania, unii dintre ei infectați sau poate chiar bolnavi. Au murit acolo, pe câmpurile de sparanghel ale nemților, departe de familiile lor, de copii, nemernicilor!

I-ați transformat în marfă de schimb pentru susținerea voastră la putere. I-ați abandonat la cheremul patronilor străini, i-ați abandonat cu cinism, i-ați transformat în slugi.

Acum, pe lângă ”curve” și ”hoți” avem și ”sclavi”, auzi, Rareș Bogdan, să nu-i uiți data viitoare, când mai vorbești despre diaspora, să-i amintești și pe ei.

I-ați umilit și înjosit și pe cei care au plecat și pe cei care s-au întors.

Bătaia de joc de la Vama Nădlac vă arată incompetența în a gestiona situațiile de criză. Voi nu știți să rezolvați problemele, voi dați amenzi, amenințați și dați vina pe alții, asta e tot ce știți să faceți.

Ați amorsat acolo o posibilă bombă biologică, aruncând în aer toate sacrificiile românilor, toată strădania lor de două luni de a împiedica răspândirea virusului. Ați zădărnicit combaterea bolilor, măi penalilor, ca să folosesc o expresie dragă vouă.

Nerușinaților! Aveți tupeu să vorbiți despre români, când singura voastră preocupare este să-i batjocoriți cu amenzi aberante, nemaivăzute în toată Europa, cu măsuri dictatoriale și abuzive care nu omoară virusul, dar vă umplu vouă buzunarele cu milioane de euro.

Măi bufon penibil, măi, măscăriciule, de ce nu spui că în România guvernată de PNL s-au sinucis oameni din cauza amenzilor ilegale pe care le-ați dat? V-ați bucurat să strângeți bani de la amărâții pe care i-ați trimis în șomaj sau, și mai rău, cărora le-ați închis firmele sau desființat joburile. Ce să înțelegem, căCîțu nu mai are bani?

Spune, măi, păcăliciule, cum i-ați obligat pe români să cumpere măști de la firmele voastre!

În ce țară civilizată s-a mai văzut ca ministrul Sănătății, cel care impune obligativitatea purtării măștilor, să vândă el însuși măști și încă la suprapreț?

Ați profitat de epidemie și ați luat spitalele din subordinea autorităților locale la Ministerul Sănătății. De ce? Ca să manageriați mai bine? Ca să le dotați corespunzător? Ca să recompensați medicii? NU! Ca să schimbați managerii profesioniști cu panglicarii voștri dispuși să facă jonglerii financiare. Ați pus chelneri, șoferi, cioclii şi tot felul de neaveniți la conducerile spitalelor iar acum, la două luni de la izbucnirea epidemiei, încă mai izbucnesc focare în spitale.

Vă lăudați că România stă bine în mortalitatea cauzată de Covid-19. Nu, stăm cel mai rău, fiindcă avem cea mai mare mortalitate din Europa de sud-est.

Ai cerut, ieri, măscăriciule, să se dezinfecteze microfonul Camerei Deputaților după ce a vorbit Marcel Ciolacu fără mască și l-ai acuzat că a încălcat legea. Dar voi, când v-ați bulucit claie peste grămadă să vă lingușiți bufonul șef, pe Sică mandolinistul, ați respectat distanțarea socială?

Voi nu respectați nimic și pe nimeni. Veniți la putere, vă umpleți buzunarele, guvernați după modelul patentat de PDL, ăla cu ”ciocu mic, noi suntem la putere”, după care plecați în opoziție ca să mâncați liniștiți ce-ați furat.

Ieri, tu, Florin Roman, măscăriciul PNL, ai cerut să se dezinfecteze microfonul după ce a vorbit Marcel Ciolacu.

Noi trebuie să dezinfectăm toată țara după guvernările voastre toxice, măi, penibilule, care propagi lozinci hitleriste în Parlamentul României, fie din porniri naziste, fie din ignoranță.

Îți mai spun încă o data, măi bufon penibil care ești: eu respect românii, indiferent unde se află ei. Dacă am spus vreodată ceva greșit, mi-am cerut scuze, deși vorbele mi-au fost scoase din context.

Dar tu, măscăriciule, când ai de gând să vii la tribuna Parlamentului și să-ți ceri scuze românilor pentru tot răul făcut, pentru că i-ați adus la sapă de lemn în doar câteva luni, pentru că-i vindeți la export ca pe sclavi pe plantațiile altora în schimbul favorurilor și susținerii din afară a acestui guvern ilegitim, minoritar și care nu a fost ales prin voința populară?

Ah, și să nu uit, înainte de asta vezi să-ți iei pastilele ca să nu fie nevoie ca pentru astfel de personaje să cerem control psihiatric!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.