Într-o recentă conferinţă de presă, preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a explicat motivele pentru care şi social-democraţii au făcut propuneri(în Consiliul Judeţean) şi au şi fost votaţi de majoritate pentru a reprezenta CJ în Asociaţiile de Dezvoltare Intercomunitară(ADI-uri).

Este vorba despre ADI-ul „Sănătate asigurată prin apă curată”, unde reprezentant a fost ales consilierul Aurelia Dobre şi despre cel privind „Iluminatul Public Eficien” în care, reprezentant al CJ Giurgiu este Cristian Ştenghel. De asemenea, susţinut şi de PSD, consilierul judeţean de la ALDE, Andrei Ovidiu, a fost ales reprezentant al CJ Giurgiu în ADI-ul „Management eficient al deşeurilor”.

„De exemplu, la ADI-ul privind deşeurile, avem acolo un proiect european extrem de prost gestionat, cu 130 de miliarde de lei corecţii şi toate astea, sub comanda lui Dumitru Beianu. Am luat hotărârea de a ne asuma reprezentarea Consiliului Judeţean ca urmare a incompetenţei de care au dat dovadă liberalii. Cineva trebuie să-şi asume să facă lucrurile bine, să le refacă, de fapt, pentru că acum sunt într-o stare dezastruoasă. Au fost tot felul de purtători de geantă din Consiliul Judeţean care au început să strige că a luat PSD-ul nu ştiu ce funcţii, n-a luat nimeni nimic. Dacă cineva e mai competent şi poate să pună la punct problemele de acolo, să ducă proiectele la capăt, ca să nu dăm milioane, zeci de milioane de euro înapoi la UE, să vină! Dar lucrurile nu merg bine când suntem doar orgolioşi şi mândri”, a declarat Niculae Bădălău

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.