PSD îl are drept candidat la funcţia de primar al municipiului Giurgiu, pe 5 iunie, pe actualul edil, Nicolae Barbu. Însă, şi alţi patru dintre contracandidaţii săi au fost, la un moment dat şi pentru diferite perioade, membri ai aceluiaşi partid. Florian Nicolae a fost membru PSD, la fel şi Liliana Ciobanu(acum PSRO), Alexandru Vladu(acum ALDE) şi chiar Ionel Dinu(acum Mişcarea Populară).

Despre acest lucru au vorbit, în conferinţă de presă, miercuri 25 mai, reprezentanţii Mişcării Liberale Giurgiu.DSC_0021

„Vorbim despre candidați care au sărit din partid în partid doar pentru a ajunge undeva, a accede undeva. Au schimbat doctrine și ideologii pentru interese imediate și de grup!”, a spus Constantin Preda, iar în continuarea acestei idei, la rândul său, Noruţ Stănişteanu a declarat: „Nu pot decât să îl felicit pe senatorul Niculae Bădălău care a dat cinci candidați la Primărie și la Consiliul Județean”.

În ceea ce priveşte ultima instituţie menţionată, Stănişteanu face referire, desigur, la Dumitru Beianu- inclusiv fost vicepreşedinte al PSD Giurgiu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.