Preşedintele organizaţiei municipale a PSD Giurgiu, primarul Nicolae Barbu, a fost prezent la conferinţa de presă de vineri, 9 decembrie, iar mesajul lui către giurgiuveni este următorul:

„Îmi doresc să se termine cu speculaţiile! PSD şi-a făcut, ca şi de această dată, o campanie bazată pe proiecte, a fost, ca de fiecare dată, o campanie civilizată şi în care ne-am văzut de treabă. Nu ne-a interesat ce fac contracandidaţii şi-mi doresc să se închidă odată gura cârcotaşilor şi în ceea ce mă priveşte. Sunt membru PSD, sprijin PSD şi n-a fost niciun scandal intern. Da, au fost discuţii pentru că aşa se întâmplă într-un partid viu, dar eu consider că au fost constructive.

Sunt convins că giurgiuvenii au înţeles necesitatea continuării tuturor măsurilor bune începute în Guvernul Ponta şi sper să iasă la vot în număr cât mai mare. Fiecare vot contează şi ştiu că oamenii vor da votul lor unui partid care are candidaţi giurgiuveni şi are programe viabile de dezvoltare pe plan naţional şi local!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.