Se pare că primarului Nicolae Barbu i-a ajuns cuțitul la os. Dacă în urmă cu doi ani și jumătate defila, umăr la umăr, alături de Dumitru Beianu, acum edilul șef a început să scoată artileria la luptă. Atacurile tot mai dese ale actualului administrator public al județului la adresa conducerii primăriei Giurgiu l-au făcut pe edil să reacționeze. 

În cadrul celei mai recente conferințe de presă susținute la sediul primăriei, Nicolae Barbu declara:

„Dumitru Beianu este omul care, toată viața, A FOST PUS. Vicepreședinte al Consiliului Județean a ajuns PUS de partid, la fel și președinte al Consiliului Județean în mandatul 2008 – 2012. Nu el este cel care a muncit pentru funcțiile respective, ci partidul l-a ținut în spate. El și-a dorit foarte mult funcția de administrator public al municipiului, nu mi-a spus-o, dar am intuit. Pe de altă parte, mi se părea pe dos să îl am pe Dumitru Beianu ca subaltern, în condițiile în care am defilat pe picior de egalitate în campania din 2012”, a declarat Nicolae Barbu.

Referindu-se la periplul politic al actualului administrator public al județului, primarul municipiului a afirmat: „Beianu a venit la PSD la scurt timp după alegerile locale, pentru că își dorea SĂ FIE PUS prefect. Nu s-a întâmplat asta. Așa că a ales să se întoarcă alături de Mustățea, care L-A PUS administrator public. L-A PUS în mod onorific. Așa a fost Dumitru Beianu toată viața, a așteptat SĂ FIE PUS! Ei, bine, îi reamintesc – dacă mai e nevoie – că atunci când vrei ceva, te zbați și obții, nu aștepți să ți se dea”, a încheiat primarul municipiului.

Oana CĂLIN

1 COMENTARIU

  1. cam asa este!cat a fost presedinte CJ era buricul pamantului!probabil ca uitase de unde a plecat!a simtit pe pielea lui cum e sa fii tras pe liber!roata fie si patrata tot se-ntoarce ea odata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.