Despre problemele ivite în acordarea de locuințe pentru tineri s-a vorbit, fie pe ascuns, la colțul străzii, fie pe față. Cazul „Gavrilă” a făcut ca primarul municipiului, Nicolae Barbu, să mai dezvăluie încă o neregulă a fostei conduceri a municipiului.

În cadrul conferinței sale de presă de miercuri, 10 decembrie, edilul municipiului declara că o asemenea problemă a fost depistată la o serie de locuințe ANL din zona Istru.

„În anul 2002, s-au construit, prin programul ANL, locuințele ANL 2002, din zona Istru. Problema cea mare este că hotărârea de consiliu prin care au fost repartizate locuințele cu pricina a fost făcută pentru…locuințe sociale. M-am interesat la Agenția Națională pentru Locuințe, proprietarii de drept ai blocului, și de acolo mi s-a spus că trebuie să rectificăm și să modificăm hotărârea de consiliu de la acea dată, și apoi să vedem ce efecte s-au produs. Oricum, discutăm despre o situație gravă, deoarece am depistat destule neconformități”, spunea primarul municipiului.

În situația prezentată de Nicolae Barbu se află circa 12 persoane (chiriași ai blocului ANL 2002).

La vremea respectivă, se pare că s-ar fi pus problema în consiliu ca o parte a locuințelor să fie utilizate în scop de „cazuri excepționale”, lucru total ilegal, după cum spunea primarul Barbu că ar fi fost informat de conducerea ANL.

Preluare www.giurgiu-acum.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.