Pentru întreaga sa activitate, pentru dăruire, pentru dragostea faţă de toţi elevii cărora le-a predat limba şi literatura română, în zeci de ani în care a fost (şi încă este) la catedră, profesorul Maria Palangă, cadru didactic la Şcoala din Crevedia, a fost în centrul atenţiei!

Invitată de către dascălul Mirela Delea – purtător de cuvânt al PSD Giurgiu-, Maria Palangă a venit, azi, la Giurgiu, şi a fost aplaudată inclusiv de către ziariştii prezenţi la conferinţa de presă a PSD Giurgiu.

Mirela Delea a precizat că acest moment este unul de recunoaştere a valorilor din sistemul de învăţământ giurgiuvean, un semn de mulţumire pentru toţi dascălii noştri, pensionari şi nu numai, care şi-au adus, îşi aduc şi-şi vor aduce mereu aportul în educarea copiilor şi tinerilor noştri.

“Măsurile luate în Guvernarea PSD faţă de dascăli, dar şi faţă de pensionari au fost benefice. Din păcate, nu ştim ce va urma, viitorul apropiat este incert, însă, vă asigur că, odată cu revenirea PSD la guvernare, vor fi reluate toate acele măsuri benefice pentru toate categoriile sociale, deci şi pentru dascăli şi pentru pensionari. Astăzi, vrem să transmitem un mesaj de dragoste, de respect din partea PSD Giurgiu către toate cadrele didactice din judeţ, pentru profesorii noştri pensionari care ne-au făcut ceea ce suntem!”, a spus Mirela Delea.

Le mulţumim colegilor de la Open TV pentru înregistrare, vă invităm să urmăriţi fragmentul din conferinţă AICI, în care şi doamna profesor Palangă transmite un mesaj foarte emoţionat, în versuri care-i aparţin.

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.