Noi informaţii foarte importante ies la iveală în cazul- atât de intens mediatizat ieri, al aşa-zisului scandal petrecut la nunta de la Comana. Un scandal, provocat cu bună ştiinţă, se pare, chiar de către cel care susţine că ar fi fost agresat de senatorul giurgiuvean Niculae Bădălău. Toţi martorii contactaţi de ziarişti susţin contrariul: Anton nu ar fi fost lovit şi, mai mult decât atât, venise, se pare, la nuntă cu un scop precis.

 Inspector şcolar general adjunct Mirela Delea este unul dintre martorii incidentului petrecut sâmbătă seara, la nunta de la Comana, şi ne-a declarat următoarele:

„Am fost prezentă la evenimentul de sâmbătă, unul fericit pentru miri, rude şi prietenii lor, desigur. Din păcate, însă, acest eveniment a fost cumva umbrit de un incident. La un moment dat, când eram pe terasa localului împreună cu mai mulţi prieteni, am auzit că a apărut, neinvitat, domnul Marin Anton. Se ştia deja că ar fi venit la Comana ca să facă scandal şi, ulterior, să depună plângere împotriva senatorului Niculae Bădălău. Mă alătur şi eu tuturor celorlalţi care au fost martori, şi vă spun că, în afară de un schimb de replici, nu a fost nimic altceva între cei doi.

Mi se pare umilitor pe de-o parte să participi la un eveniment fără să fii invitat şi apoi să încerci să denigrezi o persoană care a făcut istorie prin rezultatele obţinute la nivelul organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu. Aceasta, prin sprijinul acordat acestui judeţ, atât cât timp PSD a fost în Opoziţie şi acum cât este la Putere. Răutatea unora nu are limite, însă poate reuşim să ne amintim că demnitatea ar trebui să primeze”, a spus Mirela Delea.

Demnitatea ar trebui să primeze, nu doar ca politician, dar mai ales ca bărbat, ca om, am adăuga noi”.

Alţi martori ne-au spus că Anton ar fi fost auzit când a spus, anterior momentului relatat, că a venit la nuntă: „ la un meci de box” şi că ar fi fost foarte deranjat că nu a fost invitat la evenimentul respectiv.

Vom reveni cu amănunte.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.