Mai avem o lună şi un pic până când ar trebui să înceapă şcoala şi nimeni nu ştie nimic. Elevii vor merge fizic la cursuri, vor fi cursuri on-line, fiecare şcoală va fi liberă să aleagă? Habar nu avem. E un haos total. Şi, în loc să-şi facă datoria de ministru al Educaţiei, Monica Anisie se plimbă prin sectorul 2, în campanie electorală, şi împarte sticle de apă inscripţionate #fărăPSD.

„Cred că Monica Anisie nu este conştientă de faptul că ea conduce întreg sistemul de învăţământ. Cred că nu realizează ce responsabilitate uriaşă are. Când sistemul educaţional este într-un haos total, ea are timp să meargă în campanie electorală?”, a spus Mirela Delea, într-o recentă conferinţă de presă.

Dascălul giurgiuvean a criticat şi neaplicarea de către Guvern a Legii privind dublarea alocaţiilor copiilor. „Au zis că le dau copiilor 15% în plus, la alocaţie. Cei 22,5 lei nu acoperă nici măcar nevoia de a cumpăra fructe! De fapt, Guvernul le taie acestora 85% din dreptul lor! Nu există noţiunea de a nu avea bani. De asta sunt acolo, la guvernare, ca să găsească soluţii. Cum să îndrăzneşti să nu le dai copiilor acest drept?”, a mai spus Mirela Delea, purtător de cuvânt al PSD Giurgiu.

1 COMENTARIU

  1. […] Mai avem o lună şi un pic până când ar trebui să înceapă şcoala şi nimeni nu ştie nimic. Elevii vor merge fizic la cursuri, vor fi cursuri on-line, fiecare şcoală va fi liberă să aleagă? Habar nu avem. E un haos total. Şi, în loc să-şi facă datoria de ministru al Educaţiei, Monica Anisie […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Mirela Delea: „În Educaţie este haos, dar ministrul Anisie face campanie electorală în sectoru… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.