Purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu, dascălul Mirela Delea, a făcut această declaraţie joi, 12 martie, în conferinţă de presă.

„Chemăm la resposabilitate românii din ţară, dar şi pe cei din Diaspora! Îi îndemnăm pe toţi să respecte cu stricteţe recomandările medicilor şi ale tuturor instituţiilor abilitate, în vederea preîntâmpinării răspândirii coronavirusului. Totodată, populaţia trebuie să îşi menţină calmul, pentru că starea de agitaţie creează panică şi poate provoca situaţii dezastruoase pentru ţară. De asemenea, românii au dreptul la o corectă informare, iar, din păcate, în media sunt multe ştiri false, precum cea care anunţa că patru medici de la Matei Balş şi-ar fi dat demisia. A fost o informaţie falsă, menită să creeze panică în rândul cetăţenilor!”, a spus Delea.

Dascălul a subliniat, o dată în plus, că toţi românii trebuie să respecte toate recomandările specialiştilor şi măsurile impuse de către autorităţi.

„Totodată, românii trebuie să respecte toate recomandările. Mai ales, dacă vin din zone afectate de coronavirus, să nu uite că pot pune în pericol sănătatea şi chiar viaţa celor dragi. Am fost avertizaţi, încă de acum o lună, asupra situaţiei, dar consider că unii au luat în derâdere avertismentele, iar Guvernul României nu şi-a mobilizat încă toate forţele. Dau dovadă de o lipsă de responsabilitate, inclusiv prin reprezentanţii din teritoriu. Iată ce se întâmplă la Giurgiu, cu prefectul care nu comunică şi, care, în ultimele zile, doar a bâjbâit. Solicităm prefectului de Giurgiu să iasă şi să le spună oamenilor ce au de făcut, tot ce trebuie să ştie, dar şi să ia măsurile pe care doar instituţia prefectului le poate lua! Mai ales că, fiind un oraş de graniţă, Giurgiu are un risc destul de ridicat în ceea ce priveşte răspândirea coronavirusului”, a mai spus Mirela Delea.

1 COMENTARIU

  1. […] Purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu, dascălul Mirela Delea, a făcut această declaraţie joi, 12 martie, în conferinţă de presă. „Chemăm la resposabilitate românii din ţară, dar şi pe cei din Diaspora! Îi îndemnăm pe toţi să respecte cu stricteţe recomandările medicilor şi ale tuturor instituţiilor abilitate, în vederea preîntâmpinării răspândirii coronavirusului. Totodată, populaţia trebuie […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Mirela Delea: „Chemăm la resposabilitate românii din ţară, dar şi pe cei din Diaspora! Respec… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.