Primarul din Mihăileşti a declarat pentru www.giurgiu-acum.ro că nu are niciun amestec în „nemulţumirile” edilului din Ghimpaţi, Constantin Cărăpănceanu.

Acesta din urmă a fost prezent, recent, la o emisiune televizată unde a lansat mai multe atacuri la adresa senatorului Niculae Bădălău. El a spus că ar avea susţinerea în acest sens a mai multor primari, printre care şi cel din Mihăileşti, Mihai Dobre. Acesta din urmă a spus colegilor de la giurgiu-acum:

Nu am avut nicio discuție cu primarul din Ghimpați cu privire la nemulțumirile pe care acesta le are. Declarațiile făcute de el în emisiunea de televiziune sunt declarațiile lui personale, și nu e corect să îmi amestece numele în problemele sale. Repet, cu mine nu a avut nicio discuție, nici înainte de emisiune, nici altcândva, referitor la acest subiect. Dacă am avut alte discuții, acelea nu au avut legătură cu eventuale nemulțumiri ale sale. Sunt nemulțumirile lui, eu nu am niciun amestec în acest lucru”, a declarat primarul Mihai Dobre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.