Judeţul Giurgiu se află sub cod galben de ninsori până diseară, la ora 20.00, iar o altă asemenea avertizare va intra în vigoare şi mâine seară, de la aceeaşi oră. Reprezentanţii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă au venit cu primele date, la circa 12 ore de când a început să ningă.

Astfel, “pentru a preîntâmpina producerea unor situații deosebite generate de ninsoarea din ultimele ore (circulație îngreunată, drumuri blocate sau partial blocate), președintele CJSU, doamna prefect Nina Carmen CRIȘU a dispus ca pacienții care efectuează dializă în municipiul Giurgiu să fie fie cazați temporar la Spitalul de Urgență Județean Giurgiu unde li se asigură condițiile necesare.

Deasemenea, s-a solicitat primarilor să ia toate măsurile pentru protecția populației, iar medicilor de familie care domiciliază în județ să fie în măsură să intervină pentru acordarea primului ajutor, dacă situația o va impune”, se arată într-un comunicat de presă al CJSU Giurgiu.

Potrivit aceluiaşi document, la această oră:– nu sunt drumuri închise sau parțial închise, se acționează cu utilaje și material antiderapant pe drumurile din județ şi  se circulă în condiții de iarnă.

C.S.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.