Preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, le-a mulţumit, ieri, în conferinţă de presă tuturor giurgiuvenilor care au acordat încrederea lor, prin vot, partidului pe care îl reprezintă.

„Le mulţumesc din suflet tuturor giurgiuvenilor care ne-au acordat încrederea lor! De asemenea, îi felicit pe câştigători, pe preşedintele Beianu şi pe primarul Anghelescu, chiar dacă lupta a fost inegală şi dusă de către adversari cu metode nu tocmai ortodoxe.

Vă promit că voi fi cu ochii pe tot ce se va întâmpla, în următorii 4 ani, la Consiliul Judeţean Giurgiu! Sunt multe proiecte în derulare şi sper ca domnul Beianu să-şi respecte promisiunile, deşi, în opinia mea, în mandatul acesta va avea doar de tăiat panglici.

Îmi doresc, totodată, să ne luăm revanşa la alegerile parlamentare şi le mai cer o dată adversarilor ca, măcar acum, să ducă o campanie civilizată, bazată pe discuţii despre proiecte şi realizări ale partidelor pe care le reprezentăm!”, a declarat Marian Mina.

1 COMENTARIU

  1. […] Preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, le-a mulţumit, ieri, în conferinţă de presă tuturor giurgiuvenilor care au acordat încrederea lor, prin vot, partidului pe care îl reprezintă. „Le mulţumesc din suflet tuturor giurgiuvenilor care ne-au acordat încrederea lor! De asemenea, îi felicit pe câştigători, pe preşedintele Beianu şi pe primarul Anghelescu, chiar dacă lupta a fost […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Marian Mina: „Sper ca Dumitru Beianu să îşi respecte promisiunile. Deşi, cred că doar va tăi… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.