Preşedintele PSD Giurgiu şi candidat pentru un mandat de deputat, Marian Mina, a făcut, recent, această afirmaţie, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„PSD aduce știință, ordine și viață pentru sistemul de sănătate românesc, în locul haosului, incompetenței, improvizației și delăsării PNL!

Planul PSD de combatere a pandemiei COVID-19
o PSD a pregătit un plan de acțiune pentru combaterea COVID care poate fi aplicat din prima zi a guvernării.
o Un plan făcut de cei mai buni specialiști în domeniul medical pe care îi are România. Care pune oamenii și sănătatea lor pe primul loc! Menit să reclădească încrederea în fața haosului și confuziei produse de măsurile haotice, improvizate, ale guvernării Iohannis-Orban.
o România a ajuns în actuala situație critică pe că Iohannis și Guvernul Său au eșuat catastrofal. Nu au avut și nici acum nu au niciun plan concret și coerent pentru combaterea pandemiei! Au acționat și acționează doar reactiv, bâlbâit, adesea aiurea, iar deciziile lor sunt luate în funcție de sondaje.
o Cel mai grav este că ignoră opiniile specialiștilor. Comunică prost, manipulează,aruncă vina pentru extinderea pandemiei pe seama populației.
Planul PSD antiCOVID diferă total față de ce se întâmplă acum prin 4 elemente esențiale:
1) Îmbunătățirea supravegherii epidemiologice, identificarea rapidă a persoanelor infectate și creșterea accesibilității la testare.
2) Recâștigarea încrederii și asigurarea unui parteneriat cu populați print-o informare onestă, corectă, completă și rapidă.
3) Asigurarea asistenței medicale corespunzătoare atât pentru pacienții infectați cât și pentru toți ceilalți bolnavi cronici.
4) Protejarea, susținerea și recunoașterea profesioniștilor din sănătate”, a scris Marian Mina, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.