Preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, a făcut, astăzi, în conferinţă de presă, câteva precizări, după ce în unele publicaţii locale şi centrale a apărut un material potrivit căruia el ar fi făcut scandal, la Ministerul Transporturilor.

„Aveţi cuvântul meu că discuţiile s-au purtat în cel mai civilizat mod cu putinţă. Nu s-a ridicat tonul nici de o parte, nici de cealaltă. Într-adevăr, decizia(de a-i fi desfiinţat postul de director, n.r.) este, în opinia mea, ilegală şi am contestat-o. Însă, nu a fost niciun scandal. Îmi rezerv dreptul de a acţiona în instanţă publicaţia care a lansat articolul!”, a precizat Marian Mina, în conferinţă de presă.

Vă reamintim că Marian Mina a ocupat, înainte de a deveni preşedintele CJ Giurgiu, funcţia de director regional al DRDP Bucureşti. În perioada cât a fost preşedinte al CJ Giurgiu, contractul a fost suspendat şi a revenit, conform legii, la lucru, din momentul în care i-a încetat de drept mandatul de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu.

Numai că, întors la serviciu, i s-a comunicat că postul i-a fost desfiinţat, printr-o reorganizare a DRDP Bucureşti. Decizia de desfiinţare a fost dată pe 18 octombrie, însă Marian Mina a aflat abia pe 27 octombrie, când s-a dus la serviciu…

Vom reveni cu amănunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.