Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a făcut această afirmaţie pe pagina sa de Facebook.

„Nu le-a ajuns cât au furat în pandemie! După împrumuturile uriașe de 30 de miliarde de euro, făcute anul trecut, Cîțu pune acum la cale cel mai mare jaf din istoria modernă a țării! Vrea să vândă – PE NIMIC! – cele mai puternice și mai rentabile companii de stat!

Tot ce a rămas mai valoros în patrimoniul statului român, companii cu profituri de miliarde de lei! Au încercat să facă asta și anul trecut! Nu le-a mers! Și acum ne vom opune, cu toate forțele!

Proiectul lui Cîțu, de abrogare a Legii inițiate de #PSD și votate anul trecut, prin care timp de doi ani au fost suspendate orice tranzacții cu activele statului, nu trebuie să treacă! România trebuie să acționeze la fel ca celelalte state #europene – Germania, Franța, Polonia, Ungaria, țări care își protejează companiile strategice în această perioadă de criză provocată de pandemie!”, a scris Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. […] Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a făcut această afirmaţie pe pagina sa de Facebook. „Nu le-a ajuns cât au furat în pandemie! După împrumuturile uriașe de 30 de miliarde de euro, făcute anul trecut, Cîțu pune acum la cale cel mai mare jaf din istoria modernă a țării! Vrea să vândă – PE NIMIC! – cele […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Marcel Ciolacu: Cîţu vrea să vândă PE NIMIC cele mai puternice şi rentabile companii de stat! […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.