Băi, băieţi, sunteţi mai mult decât penibili şi, dacă o ţineţi tot aşa, n-o să mai aveţi nici măcar pe cine să puneţi să vă care crucea, la înmormântarea PNL Giurgiu!

Ce l-o fi apucat pe blogger-ul care a scris articolul potrivit căruia preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, ar fi câştigat peste 37.000 de lei, lunar, să facă tâmpenia asta?

Voi chiar nu înţelegeţi că efectele unei minciuni lansate drept adevăr- menit să creeze o mare emoţie negativă- sunt devastatoare pentru cei care o propagă? Dacă l-a pus cineva, ştim noi cine, şi a acceptat să se facă de băşcălie doar ca să-l pupe şeful pe frunte, este grav! Dacă l-a apucat, pe seară, excesul de zel, e de-a dreptul trist! Oricum, a ieşit un mare fâs pentru ţintă, ba chiar o excelentă ridicare de minge la fileu, dar o mare palmă pentru „iniţiatori”.

Domnule blogger, n-aţi făcut altceva decât să-i îngropaţi şi mai tare pe cei pe care, în mod frecvent, îi promovaţi. Şi v-aţi făcut şi dumneavoastră de râs. Pentru că, vorba unei doamne care v-a comentat, ori nu ştiţi să citiţi, ori nu ştiţi să calculaţi. Sincer, am spune că nu ştiţi nici să scrieţi, dar, nah, giurgiuvenii decid asta.

Nu dăm numele blogulului, pentru că nici nu merită şi nici ei nu ne fac nouă reclamă, însă vă arătăm mai jos un fragment din tâmpenia postată, seara trecută:

Articolul cu pricina a apărut la câteva ore după alte minciuni scuipate public de către deputatul PNL Toma Petcu. Răspunsul lui Marian Mina la acestea l-aţi citit deja, dar îl puteţi reciti aici: https://giurgiu-net.ro/archives/72349

Acum, documentele ataşate în materialul menţionat sunt corecte şi sunt de pe site-ul CJ Giurgiu. Doar că indemnizaţia trecută acolo reprezintă venitul brut, iar Marian Mina nu este în nicio echipă de implementare a proiectelor europene, astfel că sporul respectiv nu i se aplică.

Ca atare, salariul net pe care îl primeşte preşedintele CJ Giurgiu este de 13.689 de lei. Uite şi DOVADA:

Şi tocmai asta e problema voastră, că Mina chiar face treabă pentru judeţ şi poate că merită chiar mai mult, şi el, dar şi colegii lui de la Consiliul Judeţean Giurgiu.

Însă, de unde dracu o fi scos Dumitru Beianu scorurile alea fantastice cu 18-20.000 de lei pentru 70 de angajaţi? Tot dumneavoastră, dle blogger, i-aţi calculat şi i-aţi pregătit declaraţiile pentru faimoasa emisiune, respectiv postarea pe Facebook? Asta ar explica totul.

Totuşi, haideţi să fim cinstiţi şi să le spunem oamenilor că PNL-ul are, de fapt, câţiva care câştigă din bani publici cât ia un simplu om cu salariul minim pe economie pe 2 sau chiar 3 ani. De exemplu, deputatul PNL Toma Petcu are 25.000 de lei, lunar, de la Parlament. Pentru ce, Doamne iartă-ne, bagă el atîţia bani în buzunar? Pentru ce? Să iasă şi să ne spună ce face el, ca deputat de Giurgiu, pentru căruţa asta de bani! Nici măcar pe Facebook n-am văzut ceva notabil despre activitatea lui din Camera Deputaţilor. La fel şi Alexandru Andrei, tot deputat şi el.

Dar bomboana de pe colivă(ştiu eu de ce am zis aşa) o reprezintă europarlamentarul Dan Motreanu, preşedintele PNL Giurgiu. Ştiţi cât câştigă? Aproape 9.000 de EURO, lunar. Deci aproape 500.000 de milioane de lei vechi! Ce dracu să mai spui?

Băi, băieţi, vedeţi-vă, fraţilor, de atribuţiile voastre, faceţi-vă, dracului, treaba pentru care v-am trimis acolo şi lăsaţi minciunile despre alţii că nu vă mai cred nici propriii voştri colegi de partid!

1 COMENTARIU

  1. […] Băi, băieţi, sunteţi mai mult decât penibili şi, dacă o ţineţi tot aşa, n-o să mai aveţi nici măcar pe cine să puneţi să vă care crucea, la înmormântarea PNL Giurgiu! Ce l-o fi apucat pe blogger-ul care a scris articolul potrivit căruia preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, ar fi câştigat peste 37.000 de […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: MANIPULARE SAU PROSTIE? Nu, Marian Mina NU are salariul cât iau alţii în 2 ani, dar PNL-iştii Pe… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.