Organizaţia judeţeană a PSD Giurgiu a validat candidaturile a 46 dintre cei care au depus dosarele la partid. Subiectul a fost dezbătut, joi, 25 februarie, în conferinţă de presă.

Cei mai mulţi dintre aceştia sunt deja primari în funcţie.

Primarul din Ghimpaţi, vicepreşedinte al PSD Giurgiu, Constantin Cărăpănceanu a declarat că, în ultimele zile, au fost mai multe întâlniri cu edilii iar astăzi a avut loc şi validarea candidaturilor. El a dat citire listei pe care o puteţi studia mai jos.

DSC_0213 DSC_0214

Mai sunt câteva localităţi, precum Adunaţii Copăceni, Mihăileşti sau Gostinu care sunt încă în analiză a anunţat preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău.

„Rezultatele administrative avute şi-au spus cuvântul. Am avut doar discuţii cu primarii. Desigur, fiecare partid are dreptul să încerce, dar, iată, noi avem candidaţi valoroşi. Oamenii se duc acolo unde li s-a demonstrat că sunt sprijiniţi pentru a-şi duce proiectele la bun sfârşit. Domnului Dragoş Ujeniuc, cel care a zis că strâng la partid primarii, îi reamintesc că dumnealui şi colegii liberali au condus judeţul 8 ani şi n-au făcut mai nimic pentru ei. Mai ales acest ultim mandat a fost sub orice critică. Nu cred că poate fi scrisă o pagină cu realizări”, a declarat, joi, Niculae Bădălău.

La rândul său, secretarul general adjunct al PSD central, Codrin Ştefănescu, întrebat ce aşteptări are de la Giurgiu, la alegeri, şi-a exprimat certitudinea că PSD Giurgiu va fi din nou pe locul I.

„Rezultatele vor fi spectaculoase, sunt convins, exact aşa cum ne-a obişnuit domnul Niculae Bădălău. Sunt convins că Giurgiu va rămâne pe locul I. Omul sfinţeşte locul, ştiţi, şi dacă ar exista un Niculae Bădălău şi la Cluj sau Alba Iulia, altfel ar fi rezultatele şi acolo, pentru că oameni de stânga sunt peste tot, dar este vorba despre organizare şi rezultate”, a subliniat Ştefănescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.