Au luat cuvântul, la conferinţa de presă de joi, 19 aprilie, la Prefectură, şi senatorul Niculae Bădălău, dar şi preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina.

Ambii le-au mulţumit oficialilor guvernamentali Paul Stănescu şi Adrian Gâdea pentru prezenţa la Giurgiu, dar mai ales pentru tot sprijinul acordat nouă de-a lungul vremii.

“Judeţul Giurgiu a beneficiat de cea mai mare sumă alocată în ţară pe Programul Naţional de Dezvoltare. Mulţumim pentru acest lucru! Avem nevoie de sprijin în continuare, dar nu pot să nu specific faptul că, în prezent, avem deschise câte 2-3 şantiere în fiecare localitate. Îmi permit să îl rog pe Paul Stănescu să ne ajute şi cu proiectul privind Fosta Prefectură. Ne dorim continuarea lucrărilor şi, aşa cum ştiţi, a fost deja aprobat proiectul de lege pentru trecerea imobilului în administrarea Consiliului Judeţean care poate face un proiect de reabilitare şi modernizare. De asemenea, ne dorim ca şi clădirile din Vama Giurgiu să fie modernizate, prin Compania Naţională de Investiţii, pentru că PTF Giurgiu deserveşte nu doar judeţul nostru, ci o ţară întreagă”, a declarat senatorul Niculae Bădălău.

La rândul său, preşedintele CJ şi al PSD Giurgiu, Marian Mina, le-a mulţumit oaspeţilor pentru că mereu a găsit uşa deschisă la ei.

“În momentul de faţă, majoritatea lucrărilor pe PNDL II sunt urcate pe SEAP, sunt în validare-aşteptare. Vă mulţumim pentru sprijin! Îi mulţumesc şi domnului Gâdea pentru că ştiu că, împreună cu Lucian Corozel, l-am exasperat cu toate proiectele pentru judeţ, dar a răspuns întotdeauna cu promptitudine solicitărilor noastre. Rugămintea mea este, de asemenea, să ne sprijiniţi cu proiectul pentru clădirea Fostei Prefecturi şi doresc să vă reamintesc că avem deja un proiect pe CNI pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu şi pentru unitatea sanitară din Bolintin Vale”, a spus Marian Mina.

Mâine, veţi putea citi pe Giurgiu Net ce a răspuns secretarul de stat Adrian Gâdea după declaraţiile celor doi giurgiuveni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.