Dragoş Udvuleanu a publicat, recent, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care explică alegerea pe care a făcut-o, politic vorbind, aceea de a fi membru al Partidului Social-Democrat.

„De ce Social – Democrație ?

În primul rând opțiunea mea pleacă din realitatea în care trăim. În România de astăzi nu poți să rămâi insensibil la suferința oamenilor.

Consider că Social-Democrația este un răspuns la problemele de astăzi ale românilor !

Cred că cele mai bune exemple ,, De ce Social-Democrație ’’ ar fi prin a ne documenta puțin referitor la ceea ce s-a petrecut în anii trecuți :

Mandatul anterior de guvernare PDL, taierea salariilor si a pensiilor care au arătat ce se poate întâmpla dacă se iau măsuri de reformă fără a-i proteja pe cei direct implicați și aici ma refer la apariția problemelor sociale grave.

Sunt convins că dificultățile trebuie rezolvate pornind de la problemele oamenilor. Consider că este foarte important să adaptăm structurile si statul la nevoile oamenilor si nu invers.
Social-Democrația, în special pentru o țară ca România, este un răspuns echilibrat in balanța reforme economice – programe sociale. Am convingerea că România nu își poate permite variante brutale sau și le-a permis, și a plătit pentru asta cu vârf și îndesat !!

Generația de astăzi trebuie neapărat să trăiasca într-o comunitate ce și-a păstrat bogăția sufletească. De fapt sunt convins că noi toți merităm o Românie care își afirmă valorile și respectul pentru ceilalți.

O Românie în care să putem munci cinstit și trăi demn in același timp.

Cred în forța românilor de a-și îndeplini visele.

A sosit momentul să vrem mai mult de la România și să oferim mai mult României !”, a scris Dragoş Udvuleanu, pe Facebook.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.