Ghinion! Deși venise pregătit să depună jurământul de credință față de cetățenii județului Giurgiu și, mai ales, să pună umărul la prosperitatea lor, actualul liberal a părăsit dezamăgit sala de ședințe când a aflat că… nu se poate.

Mai precis, Nicușor Iacob urma să ocupe locul lăsat vacant de demisionarul Ionel Iulian, conform regulamentului. Numai că, demisia domnului Ionel nu exista! Cel care a prezentat inedita situație a fost consilierul Cristian Ștenghel și care a atras atenția că la Consiliul Județen nu există decât o înștiințare semnată de președintele PNL Giurgiu la care era atașată demisia consilierului.

Conform legii însă, demisia trebuia înaintată președintelui CJ și mai trebuia să aibă și număr de  înregistrare, lucru care nu s-a întâmplat.

Observația s-a lovit de protestul consilierilor liberali care au încercat, fără succes, să forțeze aprobarea proiectului. Curios este faptul că s-a ajuns într-o astfel de situație:  ori PNL nu cunoaște procedura ori este posibil, așa cum spunea președintele CJ, să se trezească cu…demisionarul care… să-și conteste propria-i demisie.

Supus la vot, proiectul de hotărâre a fost respins, așa că Nicușor Iacob va mai avea de așteptat până la clarificarea situației.

www.giurgiu-acum.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.