Întrebat, la conferinţa de presă de joi, 24 septembrie, ce părere are despre „cursa internă din PNL Giurgiu pentru fotoliul de primar al municipiului”, preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a răspuns că „e foarte bine” pentru că se antrenează, astfel, pentru alte mandate.

„Cursa internă în PNL va merge până în 2020, 2025. E bine să se antreneze. Deocamdată, PSD va câştiga alegerile. Nicolae Barbu este un primar bun, serios, un om care şi-a făcut datoria şi continuă să facă acest lucru în cadru legal. Se simte un aer… mai liber, în municipiu, faţă de mandatele trecute. Restul? Da, se încălzesc şi e bine să-şi vadă de treabă!”, a spus Bădălău.

Întrebat şi cine sunt cei care vor fi cuprinşi în sondajul pe care îl va face PSD cu privire la funcţia de primar al municipiului Giurgiu, Bădălău a spus: „Primarul în funcţie, Nicolae Barbu, desigur. Colegul Nicolae Florian. Nu ştiu dacă şi Dumitru Beianu, ca să încep cu social-democraţii… De la ALDE Toma Petcu şi Alexandru Vladu”. UNPR nu are candidat, se va merge pe liste comune la municipiu, a mai anunţat liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău.

C.S.

3 COMENTARII

 1. Cu tot respectul pe care vi-l port stimata doamna Sfetcu, cred ca ar trebui sa faceti un minimum efort de a iesi macar pt cateva minute din sediul PSD sau biroul domnului Senator Badalau pt a percepe realitatea. Sa stiti ca poate exista viata si dupa PSD sau inainte de acelasi PSD! Cred ca ar trebui sa faceti macar minimul efort ca sa fiti prezenta la momentele la care faceti referire din respect pt cititori! Personal am constatat ca de cateva Luni bune va permieti „aroganta” de a scrie in lipsa sau cum se practica la Ponta si PSD, de a copia! Asta se cheama „rusinica” si nu este prima data cand va spun asta! daca tot va place publicul( ca actrita) va rog sa ne tratati cu seriozitatea cuvenita!

 2. Domnul Ştefan, cu tot respectul pe care vi-l port şi aprecierea aferentă, vă rog să vă documentaţi înainte: nu lucrez DIN sediu de partid, am lucrat, într-adevăr, cred că 7 luni, până în primăvară, şi nu îmi pare rău şi nici ruşine nu-mi e. Dimpotrivă. Am făcut alegerea respectivă, întrucât am rămas temporar, fără redacţie- tot la alegerea mea. Oricum, sunt onorată că am întâlnit la PSD Giurgiu oameni extraordinari, cu bun simţ, cu respect faţă de semeni, oameni care îşi văd de treaba lor, mai puţin de a altora… Şi cred că aici sunteţi de acord cu mine: Puţini din PNL Giurgiu sunt la fel.
  Altfel, dacă numele meu e la finalul articolului, fie şi o simplă opinie, atunci înseamnă că aşa gândesc şi punct. Nu văd de ce să mă justific şi e treaba fiecăruia să facă la fel.
  Revenind şi reluând: aţi putea face un minim de efort să vă documentaţi înainte să aduceţi acuzaţii, de orice tip, fie şi către un ziarist. Sau mai ales către unul. Dar asta este agresivitatea tipică formaţiunii din care aţi făcut parte. Am mai scris, pe alocuri şi în anumite momente, poate fi considerată chiar o calitate. Acum nu.
  Altfel, aţi comentat la articolul greşit. La conferinţa cu pricina, unde sunt declaraţiile făcute, am fost. La evenimentul de la Mihăileşti NU AM FOST INVITATĂ, la fel cum, pentru a afla dacă aveţi conferinţă la partid, întreb un prieten. Contează prea puţin.
  Într-adevăr, şi dacă aş fi fost invitată la Mihăileşti, nu aş fi mers din multe motive. Iar la conferinţele de presă ale PNL particip doar când consider eu că pot scrie ceva interesant pentru cititorii de aici, dar şi pentru cei ai ziarului Actualitatea de Ilfov şi Giurgiu, eu fiind corespondent. Şi n-am copiat în viaţa mea. Nici la şcoală, cu atât mai puţin în presă.
  V-am răspuns din simplul motiv că sunteţi un bărbat isteţ, un politician abil şi de la care chiar am pretenţii… A, permiteţi-mi să tratez pe oricine cu aceeaşi seriozitate cu care sunt tratată. Altfel, silentio stampa! Zile cu succese!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.