Proiectul Legii salarizării unitare a fost finalizat şi ar putea intra în vigoare la 1 iulie 2017, anunţă reprezentanţii PSD. Liderul Liviu Dragnea a declarat, recent, că proiectul de lege va fi semnat joi, 6 aprilie, în cadrul Comitetului Executiv al PSD de către liderii coaliţiei şi parlamentari.

„Joi vom semna legea ca initiativa parlamentara, premierul si ministrul Muncii mi-au zis ca cea mai buna varianta este sa o transformam in initiativa parlamentara pentru a castiga timp. Un proiect al Guvernului inseamna 30 de zile de dezbateri, dupa care vine tot in Parlament. Cel mai bine este ca discutiile sa aiba loc in comisiile de specialitate. Am lucrat in ultimele trei saptamani impreuna cu premierul, cu Olguta Vasilescu, cu Sevil Shhaideh, cu Viorel Stefan si va pot spune ca astazi proiectul de lege este gata. Joi va fi semnat si de parlamentari, o sa il invit si pe domnul Tariceanu sa vina la Sinaia ca sa semnam impreuna acest proiect de lege”, a spus Liviu Dragnea.

La rândul său, preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, explică pe pagina sa de Facebook:

„Va exista un singur salariu minim pe economie, fără diferențe între privat și stat, așa cum este prevăzut și în programul de guvernare. La momentul actual acesta este de 1.450 de lei, la 1 ianuarie 2018 va fi de 1.550 de lei, urmând ca în fiecare an să crească cu câte 100 de lei. #Legea salarizării avantajează foarte mult medicii și corectează salariile din armată. Mai multe detalii, pentru fiecare profesie în parte, mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.