Oameni simpli, dar şi politicieni, au postat, pe Facebook, mesaje în care au transmis La Mulţi Ani persoanelor de vârsta a III-a.

Senatorul Niculae Bădălău, bada bunpreşedinte al PSD Giurgiu, a scris pe pagina sa de Facebook: „În fiecare an, pe 1 octombrie este sărbătorită Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. La mulţi ani mama, te iubesc! Tatăl meu nu mai este, însă fără el aş fi mai sărac la suflet. El m-a ajutat să fiu omul care sunt acum şi regretul meu e că n-am apucat să îi arăt îndeajuns cât de mult îl iubesc. Credeam mereu că mai am timp… 

Să ne iubim bătrânii cât îi avem! Au nevoie de noi şi stă în puterea noastră să îi facem fericiţi. După cum ştiţi, un proverb spune – „cine nu are bătrâni, să şi-i cumpere” – şi asta pentru că înțelepciunea, de obicei, vine odată cu bătrânețea. Astăzi, aici, aducând un elogiu înţelepciunii, aduc, de fapt, un elogiu tuturor bătrânilor. Şi, revenind la proverbul despre care vorbeam mai devreme, aş completa: „cine nu are bătrâni, să şi-i cumpere”, iar cei care îi au, să îi mulţumească lui Dumnezeu şi să aibă grijă de ei!”, a scris Niculae Bădălău.

La rândul său, preşedintele pensionarilor social-democraţi, Dan Cristescu, dan cristescua urat şi el tuturor vârstnicilor un sincer La Mulţi Ani, urmat de mesajul:

Azi, 1 octombrie, se sărbătorește „Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice și a Pensionarilor”. Urez tuturor pensionarilor și persoanelor vârstnice un călduros LA MULȚI ANI, și mulțumesc celor care, prin abnegație și dăruire, au contribuit în timp la ceea ce suntem noi azi, ca societate. Tuturor, viață lungă, liniștită, pentru a putea transmite, în continuare, din bunătatea și, mai ales, din înțelepciunea lor!”.

Şi liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, dragnea-nu-cred-ca-s-a-mai-vazut-intr-un-stat-democratic-ca-pre-edintele-sa-cheme-la-dezordine-sociala-54985-1a scris pe Facebook:

„De 25 de ani, în urma hotărârii Adunării Generale a ONU, în prima zi de Octombrie se celebrează pe întreg mapamondul Ziua Persoanelor Vârstnice.

Este un bun prilej pentru cei tineri de a aduce un omagiu senectuții și de a conștientiza că de la seniorii noștri avem cu toții de învățat câte ceva, despre seriozitate, responsabilitate, dragoste de muncă. Pentru că România de azi este o țară construită de părinții și bunicii noștri, iar cea mai frumoasă formă de respect pe care le-o putem arăta este să le ducem munca mai departe cu sârg!”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.