Preocupaţi să-i amendeze pe cei care nu poartă mască sau să-i vegheze ca pe infractori pe aceia nevoiţi să stea în carantină, poliţiştii(sigur, nu e vina lor, ci a celor care le ordonă!) au scăpat din vedere, se pare, adevăratele probleme ale judeţului, adevăratele şi gravele infracţiuni. Dacă şi şeful lor e mai degrabă preocupat de… politică şi de răfuielile aferente ale prietenilor de dreapta, atunci situaţia este cu atât mai gravă.

Site-ul de ştiri Giurgiu News a publicat o exclusivitate potrivit căreia doi afacerişti libanezi din Mihăileşti au fost jefuiţi, ca în filme, chiar în sediul firmei lor.

„Mai multe persoane mascate au pătruns în locuința acestora și i-au determinat pe oamenii de afaceri să deschidă seiful în care se aflau 2 miliarde de lei vechi”, scriu cei de la Giurgiu News.

Poliţia a început cercetările, dar, potrivit aceleiaşi surse, camerele de luat vederi de la sediul firmei libanezilor se pare că nu au fost verificate  corespunzător.

CITIŢI ÎNTREGUL ARTICOL AICI: http://giurgiu-news.ro/news/index.php/2021/08/08/exclusiv-jaf-ca-in-filme-la-mihailesti-doi-oameni-de-afaceri-libanezi-au-fost-pradati-de-100-000-de-euro/

Nu s-a aflat nici până acum cine a furat din clădirea ce aparţine IPJ Giurgiu, vă daţi seama cât o să dureze cercetările în acest caz? Şi mai ştim dosare grele, nesoluţionate de atâta amar de vreme.

Domnule Georgescu, şi-aşa vă umplu giurgiuvenii frigiderul pe Facebook, cum vă prind…, nu mai bine vă ocupaţi de treburile pentru care sunteţi plătit? Spor la treabă!

1 COMENTARIU

  1. […] Preocupaţi să-i amendeze pe cei care nu poartă mască sau să-i vegheze ca pe infractori pe aceia nevoiţi să stea în carantină, poliţiştii(sigur, nu e vina lor, ci a celor care le ordonă!) au scăpat din vedere, se pare, adevăratele probleme ale judeţului, adevăratele şi gravele infracţiuni. Dacă şi şeful lor e mai degrabă preocupat […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Jaf ca-n filme, la Mihăileşti! Poliţia Giurgiu, ca o „floricică”?! […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.