“Ei au avut sarcina să destructureze PSD Giurgiu!”, a spus, printre multe altele, astăzi, în conferinţă de presă, preşedintele PMP Giurgiu, Ionel Dinu.

El a făcut un fel de radiografie politică a momentului atât în ceea ce priveşte PSD, cât şi PNL. Legat de social-democraţi, Dinu a spus despre primarul din Mihăileşti, Mihai Dobre( cel de la care a pornit aşa-zisul scandal în care a fost implicat şi edilul din Ghimpaţi, Constantin Cărăpănceanu) că nu a făcut nimic altceva decât să încerce să distrugă partidele pe la care a trecut. “A început cu PD, apoi a făcut acelaşi lucru în PNL şi a încercat şi la PSD. Pe unde se duce, distruge. Asta, pe un fond de frustrare. Vă daţi seama ce cultură şi ce educaţie poate avea un asemenea om, despre care ştiu şi că a rămas repetent în clasa a IX-a”, a spus Dinu.

Referitor la Valentin Adrian Iliescu, preşedintele PMP Giurgiu a spus că, în opinia sa, el este o “cârtiţă” a PDL-ului. “Un personaj dubios. Dar să ştiţi că nu întâmplător apar asemenea personaje, au sarcini clare, cu consecinţe grave atât faţă de organizaţiile politice, dar şi în administraţie. Dacă eram în locul celor de la PSD, nu doar că îi dădeam afară din partid, dar făceam în aşa fel încât să dispară din viaţa politică pentru că fac numai rău. Partidelor, administraţiei şi populaţiei. Asemenea oameni trebuie să moară politic”, a mai spus el.

Ionel Dinu a precizat că, pe de altă parte, Niculae Bădălău a demonstrat că a fost un adevărat preşedinte de partid. “Un adevărat om politic, a demonstrat asta, iar rezultatele obţinute la ultimele alegeri l-au adus în vârful ierarhiei politice”, a subliniat şeful PMP Giurgiu.

1 COMENTARIU

  1. Daca un om incearca sa faca bine si sa atraga oameni importanti in judet care sa investeasca, care sa faca bine, inseamna ca este o „cartita”. Daca un primar vrea binele comunitatii sale inseamna ca face rau… Sunteti jalnici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.