O zi aglomerată, marţi, 27 ianuarie, pentru pompierii giurgiuveni. În doar 24 de ore, angajaţii ISU Giurgiu au intervenit la scoaterea apei din mai multe curţi, au dat o mână de ajutor colegilor de la Ilfov pentru stingerea unui incendiu, dar au participat şi la asanare de muniţie neexplodată.

Astfel, încă de dimineaţă, pompierii giurgiuveni au scos apa din 15 curţi din comuna Hotarele, apă acumulată în urma precipitaţiilor şi a infiltraţiilor. Apoi, cei de la ISU Giurgiu au scos apa şi dintr-un beci din comuna Bolintin Vale.

După amiază, „pirotehnişti din cadrul Detaşamentului de pompieri Giurgiu s-au deplasat în comuna Prundu unde au ridicat 1 grenadă de mână fiind transportată şi depozitată în condiţii de siguranţă pentru a fi distrusă ulterior”, se arată într-un comunicat de presă a ISU Giurgiu.

În acelaşi document aflăm şi despre intervenţia  în sprijin la incendiu locuinţă în comuna Dîrvari, judeţul Ilfov. „La faţa locului s-au deplasat 1 autospecială de lucru cu apă şi spumă şi 1 ambulanţă SMURD. În incendiu au ars: acoperişul în proporţie de 60 mp şi mobilierul aferent a 2 camere. În urma incendiului o persoană în vârstă de 30 ani care acuza cefalee şi ameţeli a fost monitorizată, dar a refuzat transportul la spital. Cauza probabilă a incendiului a fost scurtcircuitul electric”, ne mai anunţă pompierii giurgiuveni.

Tot ieri, au fost înregistrate şi 8 cazuri SMURD, în Giurgiu şi mai multe comune din judeţ.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.