Nicolae Barbu tocmai şi-a tras în subordine Poliţia Locală Giurgiu- până acum un sfert de oră, instituţie cu personalitate juridică. Nu mai e. E direct la „comanda” sa.

Consiliul Local a adoptat, azi, în şedinţă ordinară, un proiect de hotărâre în acest sens. Consilierii PNL au votat împotrivă, cei de la ALDE s-au abţinut…(ca la mai toate proiectele importante, ca să nu supere pe nimeni, probabil, ce băieţi cuminţi)

Printre „părţile bune” pe care le-a enumerat Barbu în această decizie se numără şi „logistica” Poliţiei Locale, ce va fi asigurată de Primărie. În sprijinul afirmaţiei sale, mai în glumă, mai în serios, legat de maşinile trase pe dreapta, primarul Nicolae Barbu a spus că o să le ia trotinete electrice, că astea nu poluează…

Cred că la Poliţia Locală au fost deschise şampaniile, oamenii se îmbrăţişează, dansează de fericire, la fel şi giurgiuvenii cărora, gata, le-au fost soluţionate toate problemele. Doar asta mai rămăsese!

Poliţia Locală, la apel! ” Da, don’ primar, da, să trăiţi!”

Parţial, acesta este un pamflet ce trebuie tratat ca atare!

1 COMENTARIU

  1. […] Nicolae Barbu tocmai şi-a tras în subordine Poliţia Locală Giurgiu- până acum un sfert de oră, instituţie cu personalitate juridică. Nu mai e. E direct la „comanda” sa. Consiliul Local a adoptat, azi, în şedinţă ordinară, un proiect de hotărâre în acest sens. Consilierii PNL au votat împotrivă, cei de la ALDE s-au abţinut…(ca la […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: InspiRaţia de miercuri: A fost rezolvată şi ultima problemă din municipiul Giurgiu! Gata, suntem… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.