Reprezentanţii Primăriei Giurgiu demarează o campanie inedită pentru iubitorii de animale care vor să adopte un căţel fără stăpân care se află în Adăpostul Public de la Canalul Plantelor.

„Echipa de ecarisaj din cadrul Giurgiu Servicii Locale continuă să captureze de pe străzile din municipiu- peste 200 de maidanezi numai într-o lună și jumătate- care ulterior sunt duși la adăpostul de pe Canalul Plantelor, cazați, tratați și iubiți cu porția, pentru că la sute de animale, nici timpul fizic nu este suficient.

catel 1

Cu toate acestea, câinii de la adăpost sunt bine îngrijiți și tratați, dar cu toții au nevoie de un cămin iubitor și de un stăpân doar al lor. În curând, pe site-ul Primăriei Giurgiu, toți iubitorii de animale vor putea să vizioneze poze și să citească detalii despre câinii ce pot fi adoptați.

În prezent, în centru sunt și femele și masculi, de talii diferite, cu caracteristici, înfățișări și temperamente diferite. În schimbul adopței, ei își vor exprima recunoștința prin iubire și afecțiune”, este menţionat într-un comunicat al celor de la Primăria Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.