Primaria Giurgiu, prin Centrul Cultural Ion Vinea, în parteneriat cu Casanova Body Club, vă invită la mișcare în aer liber, în fiecare sâmbătă dimineață, de la ora 8.30. Aceasta, în perioada iulie-august.
Este vorba despre un flashmob ce va fi organizat în Parcul Alei (în partea de sus, lângă monument), la sfârșit de săptămână și care se adresează tinerilor și persoanelor mai în vârstă deopotrivă, intenția organizatorilor fiind aceea de a atrage un număr cât mai mare de participanți, de toate vârstele, categoriile sociale și pregătirile profesionale, anunţă reprezentanţii municipalităţii.

„Prin această inițiativă se dorește promovarea mișcării fizice, a activităților sportive în aer liber, spre buna funcționare a organismului și cu efecte pozitive asupra stării psihice.
Sloganul flashmobului este „Sănătate prin mișcare” și pe această cale, giurgiuvenii sunt invitați la prima acțiune de acest gen, sâmbătă, 2 iulie, în Parcul Alei, de la ora 8.30, activitate coordonată de profesioniști în mișcare”, se arată într-un comunicat al celor de la Primăria Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.